سلامت خانواده

طب ایرانی ؛ الگوی پزشکی مدرن در جهان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، 9 ژوئیه روز ملی طب سنتی است.

طب سنتی ایران یک دانشکده پزشکی کامل و پویا است که جهان را به عنوان سیستم خوب و آفریده خالق خردمندان تلقی می کند و در تسلط بر علوم مختلف و درک صحیح او از دنیای خردمند ، پزشک را به پزشک خوانده است. ریشه های دانشکده طب سنتی ایران به بیش از سه هزار سال پیش می رسد.

ستارگان طب سنتی ایرانی مانند ابن سینا ، رازی ، علی ابن عباس آهوزی ، ابن ابی ال -سیکک نیشبوری ، سید اسماعیل ججانی و اماد الدین محمود شیرازی در حدود هشت قرن توسط دانشگاه های پزشکی در غرب و شرق هدایت شدند. دکتر نورمن هوارد جونز ، در مجله سازمان بهداشت جهانی ، می نویسد: مهمترین نویسنده کتابهای پزشکی در اسلام ، ابو علی السوسین بن سینا است. کتاب پزشکی وی به مدت پنج سال در کالج پزشکی اروپا و آسیا تدریس شده است.

Mohsen Nasseri ، عضو آکادمی علوم پزشکی ، با اشاره به ریشه های علمی طب سنتی در آثار پسر سینا بر نقش مهم پیشگیری در حفظ سلامت تأکید کرد و خواستار توجه جدی وزارت بهداشت به آموزش سیستماتیک طب ایرانی شد.

این متخصص طب سنتی گفت: “داروی اصلی ما مبتنی بر سلامتی است و اگر افراد از دستورالعمل های ساده پیروی کنند ، بیمار نخواهند شد.”

وی از کمبود طب ایرانی در کشور انتقاد کرد و افزود: “در حال حاضر ، فقط حدود 5 پزشک دوره تخصصی پزشکی ایران را گذرانده اند که بسیاری از آنها وارد مشاغل دیگر شده اند.

ناسری خواستار توسعه آموزش طب سنتی در مسیرهای رسمی شد و گفت: “برای گسترش صحیح طب سنتی ، آموزش پزشک عمومی که با اصول اولیه این دارو آشنا است ، باید در دستور کار قرار گیرد ، درست همانطور که کشورهای توسعه یافته مانند چین و آلمان از این مسیر پیروی کرده اند.”

در همین حال ، سید مجید غزانفاری ، عضو هیئت مدیره انجمن طب سنتی ایران ، گفت: “استاندارد سازی داروهای گیاهی ، با تکیه بر مستندات تاریخی و تحقیقات بالینی ، می تواند ایران را به قطبی برای تولید داروهای طبیعی در منطقه تبدیل کند.”

وی با اشاره به نقش “پزشکی یکپارچه” در کاهش هزینه های درمانی و افزایش دسترسی به خدمات درمانی ، افزود: ادغام هوشمندانه پزشکی مشترک با ظرفیت های پزشکی طب ایرانی نه تنها می تواند بار مالی سیستم بهداشتی را کاهش دهد ، بلکه خدمات جامع تر و سفارشی تری را نیز به بیماران در سراسر کشور ارائه می دهد. این رویکرد می تواند یک تغییر اساسی ایجاد کند ، به خصوص در زمینه بیماری های مزمن و پیشگیری از بیماری ها.

دبیر انجمن طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: تجربیات موفق جهانی نشان داده است که سیستم های بهداشتی با استفاده از داروهای یکپارچه ، چه در اقتصادی و چه در کیفیت خدمات ، نتایج مطلوبی کسب کرده اند. در ایران همچنین می توانیم با تکیه بر این مدل ، برای ارتقاء شاخص های سلامت اقدامات بزرگی انجام دهیم.

اولین گروه پزشکی تخصصی طب سنتی از سال اول به دانشگاه معرفی شده است و طب سنتی به طور رسمی از نظر دانشگاهی به پزشکان آموزش داده می شود. با توجه به اینکه ظرفیت طب سنتی بسیار بیشتر از آنچه در حال حاضر ارائه می شود ، باید بپذیریم که هنوز به موقعیت مورد نظر نرسیده ایم.

با توجه به علاقه عمومی به دهه های اخیر و مهمتر از همه ، توجه جامعه تخصصی و پزشکان به دانشکده طب سنتی ایران ، لازم است بررسی و پرداختن به چالش های ارتقاء وضعیت طب ایران در همه سطوح شود.

Nafiseh Hosseini Yekta ، مدیر دفتر پزشکی ایران و وزارت بهداشت مکمل ، گفت که مردم ما از داروهای سنتی و مکمل مکمل استفاده می کنند. از آنجا که جمع آوری این دو روش درمانی منجر به موفقیت بیشتر در درمان و پیشگیری می شود ، بنابراین در ایران استفاده منطقی از داروهای سنتی و مکمل برای ترویج سلامت جامعه به دنبال داروهای رایج است.

وی گفت: ما ظرفیت طب سنتی را داریم که می تواند با یک دیدگاه علمی و منطقی مورد استفاده قرار گیرد: ما به دنبال بهینه سازی ، استفاده منطقی و روشمند از طب ایرانی در کشور خود ، همراه با داروهای مشترک ، در پیشگیری و درمان برای کمک به بهبود سلامت جامعه هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا