سلامت خانواده

ضرورت توجه به دیپلماسی بهداشتی مسیر تعامل سازنده با جهان برای تأمین منافع ملی

ظاهر نعمت در آغاز اولین دوره بین المللی دیپلماسی بهداشت با همکاری سازمان بهداشت جهانی (WHO) و مرکز تحقیقات دیپلماسی بهداشت در BANJ بین المللی مؤسسه عالی توسعه و آموزش مدیران سیستم سلامت گفت: “دیپلماسی بهداشتی مسیر تعامل سازنده با جهان برای تأمین منافع ملی در زمینه بهداشت است.”

وی افزود: انستیتوی Motamed ، به عنوان بازوی توسعه منابع انسانی سیستم بهداشت و درمان کشور ، از زمان هدف توانمندسازی مدیران و آموزش مدیران آینده تأسیس شده است ، و افزود: مرکز بین المللی به طور رسمی در ماه مه آغاز شده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: این موسسه طی سالها میزبان چندین دوره آموزشی با همکاری سازمان بهداشت جهانی بوده و با هدف تبدیل موسسه قابل اعتماد به مرکز توسعه مدیران بهداشت و درمان دریای مدیترانه (EMRO) انجام شده است.

وی تأکید کرد: در این دوره ، “دیپلماسی بهداشت” ، ما می خواهیم یاد بگیریم که چگونه از دیپلماسی و ابزارهای روابط بین الملل برای ارتقاء سیستم بهداشتی کشور استفاده کنیم. همانطور که در سیاست و اقتصاد ، دیپلماسی از دیپلماسی برای پیشبرد اهداف استفاده می کند ، ما همچنین باید با سایر کشورها و سازمان های بین المللی در زمینه بهداشت تبادل ، تبادل و همکاری کنیم ، زیرا بیماری ها در حال عبور از مرزها هستند و سلامت مردم هر کشور با تعامل بین المللی گره خورده است.

محاباتی با اشاره به نقش هماهنگ سازمان بهداشت جهانی در طول بحران های همه گیر کرونا ، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ، همکاری آن با موسسه قابل اعتماد در توانمندسازی مدیران بهداشت و درمان به تقویت تعامل بین المللی کشور کمک می کند.

معاون وزیر بهداشت ، با اشاره به برنامه های استراتژیک وزارت بهداشت ، از جمله اجرای یک برنامه بزرگ پزشکی خانوادگی ، و خطاب به دانشگاه ها و معاونان بهداشت موجود در این دوره ، افزود: “استفاده از آموزه های دیپلماسی بهداشت برای تقویت برنامه های ملی ضروری است زیرا اگر ما دیپلماسی بین المللی را درک نکنیم.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا