سلامت خانواده

ضرر مصرف سودا و هات داگ چیست؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

به گفته خبرنگار Mehr به نقل از مدیسون خالص ، یک مطالعه جدید می گوید غذاهای فوق العاده پردازش شده مانند غلات صبحانه ، نوشیدنی ها ، اومدم سگ و سس کچاپ ، خطر محاکمه بیماری پارکینسون را در شخص افزایش دهید.

محققان گزارش دادند كه افرادی كه روزانه حدود 2 وعده غذایی فوق العاده پردازش شده مصرف می كنند ، 3.5 برابر بیشتر از افرادی كه كمترین مقدار را مصرف می كنند ، در معرض خطر هستند. محاکمه سه یا بیشتر علائم اولیه پارکینسون بودند.

محققان گفتند نمونه های تک نفره از غذاهای فوق العاده پردازش شده از جمله یک قوطی سودا ، 2 گرم تراشه سیب زمینی ، یک کیک بسته بندی شده ، یک اومدم سگ یا یک قاشق غذاخوری سس کچاپ.

پزشککشور گاو»، محقق و رئیس ارشد موسسه تغذیه دانشگاه وجن “داشتن رژیم غذایی سالم بسیار مهم است زیرا با کاهش خطر محاکمه “این مربوط به بیماریهای عصبی است و انتخاب غذایی که امروزه می کنیم می تواند در آینده بر سلامت مغز ما تأثیر بگذارد.”

گاو “شواهد در حال رشد وجود دارد که نشان می دهد رژیم غذایی ممکن است تمام شود محاکمه بر بیماری پارکینسون تأثیر می گذارد. تحقیقات ما نشان می دهد که خوردن غذاهای بیش از حد فرآوری شده ، مانند نوشیدنی های شیرین و میان وعده های بسته بندی شده ، ممکن است علائم اولیه بیماری پارکینسون را تسریع کند. “

بیماری پارکینسون یک اختلال حرکتی است پیشرونده این امر باعث لرزش ، سفت شدن یا دشواری در تعادل و هماهنگی می شود. طبق گفته های موسسه پیری ملی زمانی اتفاق می افتد که سلولهای مغزی که هورمون دوپامین تولید می کنند می میرند یا مختل می شوند.

غذاهای فوق العاده فرآوری شده عمدتاً از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع شده ، نشاسته و قندهای اضافه شده ساخته شده اند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد افزودنی هستند تا آنها را خوشمزه تر ، جذاب تر و ماندگار تر کنند ، از جمله رنگ ها امولسیفایرطعم دهنده ها و تثبیت کننده ها.

برای این مطالعه ، محققان بهداشت و درمان نزدیک به 5 متخصص بهداشت ایالات متحده را که در دو مطالعه پزشکی بزرگ در مقیاس شرکت کرده اند ، دنبال کردند.

هیچکدام در آغاز مطالعه پارکینسون. با میانگین سنی 5 سال ، آنها تا 5 سال از طریق معاینات منظم پزشکی ، پرسشنامه های بهداشتی و عادات غذایی پیگیری شدند.

تیم تحقیقاتی علائم اولیه پارکینسون را در بین شرکت کنندگان مورد بررسی قرار داد ، از جمله حرکت سریع چشم (RM) ، یبوست ، افسردگی ، درد بدن ، اختلال بینایی ، خواب آلودگی بیش از روز و کاهش توانایی بو.

آنها پس از تقسیم شرکت کنندگان به پنج گروه بر اساس میزان غذاهای فرآوری شده ، این علائم را با میزان غذاهای پردازش شده توسط افراد مقایسه کردند.

افرادی که در بالاترین گروه مصرف بودند- 2 یا بیشتر در روز- در مقایسه با افراد گروه با کمترین میزان مصرف روزانه کمتر از سه وعده ، 3.5 برابر بیشتر در معرض خطر قرار دارند. محاکمه به سه یا بیشتر علائم اولیه پارکینسون بودند.

محققان افزودند که خوردن غذاهای فوق العاده پردازش شده با افزایش خطر محاکمه این تقریباً مربوط به تمام علائم اولیه پارکینسون به جز یبوست است.

محققان گفتند که غذاهای فوق العاده پردازش شده حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی مانند شکر ، سدیم و چربی های اشباع اضافی هستند که ممکن است رابطه آنها با پارکینسون را توضیح دهند. مواد افزودنی رژیم غذایی نیز ممکن است در التهاب مغز نقش داشته باشد.

گاو وی گفت: “انتخاب غذاهای کمتر فرآوری شده و مصرف غذاهای مغذی تر می تواند یک استراتژی مناسب برای حفظ سلامت مغز باشد.” “مطالعات بیشتری برای تأیید یافته های ما لازم است که خوردن غذاهای کمتر فرآوری شده ممکن است علائم اولیه بیماری پارکینسون را کند کند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا