صرفه جویی ارزی 200 میلیون دلاری با تولید محصولات پروبیوتیک

مریم تاجابادی ابراهیمی ؛ رئیس ششم کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و مواد غذایی ایران گفت که در سالهای اخیر ما بیش از 200 میلیون دلار پس انداز ارز با تولید داخلی محصولات پروبیوتیکی داشته ایم ، و افزود: با افزایش تولید محصولات پروبیوتیک و رقابت در بازارهای بین المللی ، یک میلیارد باید یک میلیارد به اشتراک بگذارید. ما می توانیم دلار صادرات را در این زمینه دریافت کنیم.
وی افزود: ایران بزرگترین مصرف کننده آنتی بیوتیک ها است که در آن تعداد آنتی بیوتیک ها از استاندارد جهان بالاتر است و بسیاری از بیماران به دلیل استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها به عفونت های مقاوم در برابر آنها تحت درمان قرار می گیرند ، در حالی که استفاده از محصولات پروبیوتیکی باعث این عفونت ها می شود.
رئیس ششم کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و آموزش های ایران گفت: “استفاده از محصولات پروبیوتیکی مهمترین عامل در جلوگیری از عفونت های ناشی از استفاده غیر ضروری از آنتی بیوتیک ها و کاهش هزینه های بهداشتی است.”
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه جمعیت کشور به سمت پیری حرکت می کند ، خطر برخی از بیماری ها از جمله بیماری های متابولیک ، سکته مغزی و آلزایمر نیز افزایش می یابد ، در حالی که استفاده از محصولات پروبیوتیکی در جلوگیری از این بیماری ها مؤثر است.
تاجابادی ابراهیمی تأکید کرد که افزایش آگاهی مردم از محصولات پروبیوتیک ضروری است ، گفت: در حال حاضر ، جهان در محصولات پروبیوتیکی سرمایه گذاری می کند زیرا مشخص شده است که بسیاری از مزایای در درمان دیابت ، برخی از بیماری های عصبی ، برخی سرطان ها ، سرطان ها ، بیماری های قلبی عروقی ، بیماری های قلبی عروقی ، اختلالات رفتاری ، سلامت شفاهی و غیره.
وی گفت: “اقتصاد پروبیوتیک به همراه اقتصاد مواد مخدر می تواند مزایای مفیدی برای سلامت جامعه داشته باشد.”
رئیس انجمن پروبیوتیک ها و غذاهای ایران افزود: “ضروری است که از دام ، مرغ و محصولات آبزی پروری توسط انسان استفاده شود ، زیرا آنها به شیر و غیره اضافه شده اند.
وی گفت: “مکمل های پروبیوتیکی نیز وجود دارد که افراد می توانند مطابق نیاز بدن خود از آن استفاده کنند.”
تاجابادی ابراهیمی با اشاره به ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و محصولات از اول مارس تا 3 مارس ، گفت: “ما تمرکز ویژه ای بر بحث های مقاومت در برابر آنتی بیوتیکی داریم که با متخصصان و اساتید کشورهایی مانند استرالیا و چین مورد بحث قرار می گیرد.
محمود مهتادا ؛ یکی از اعضای اتحادیه محصولات پروبیوتیک تولید کنندگان این کشور همچنین گفت: “محصولات پروبیوتیک در این کشور پس از سالها تحقیق بازار خوبی دارند اما هنوز به موقعیت اصلی منطقه نرسیده اند زیرا در توسعه یافته ها مشهورتر است کشورها و بیشتر مصرف می شوند. “
وی افزود: ایران به عنوان تولید کننده محصولات پروبیوتیک با محصولات اروپایی رقابت می کند و قیمت بیشتری دارد و ورود به بازارهای منطقه ای لازم است.
وی گفت: اکنون سه ماده اولیه برای محصولات پروبیوتیکی در کشور وجود دارد و علاوه بر تولید داخلی ، آنها می توانند کشورهای منطقه را تحت پوشش قرار دهند.
در زیر Wahid Mofid ؛ یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشته همچنین گفت: “غذاها از نظر تغذیه ای بسیار زیاد هستند ، که برای سلامتی بسیار مفید هستند.”
دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و غذاهای ایران افزود: “فرهنگ محصولات پروبیوتیک و غذاهای عجیب و غریب در جامعه بسیار ضروری است و باید اطلاعاتی در مورد فواید این غذاها گسترش یابد زیرا تحقیقات زیادی در مورد محصولات وجود دارد در کشور و ارزش غذایی بالایی در کشور اثبات شده است.
پایان پیام/