بهداشت و درمان

صبحانه و میان‌وعده ایمن؛ انتخاب درست فرآورده‌ها برای سلامت دانش‌آموزان

عبدالعیم بهفار در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید گفت: “انتخاب محصولات غذایی سالم و با تأیید سازمان غذا و دارو نقش تعیین کننده ای در تأمین انرژی و ترویج تمرکز دانش آموزان دارد.”

وی افزود: با اشاره به نیاز خانواده ها در خرید وسایل صبحانه و میان وعده ، وی افزود: “محصولاتی با برچسب اصالت ، تولید معتبر و تاریخ انقضا و نشان استاندارد مهمترین معیارهای انتخاب ایمن هستند.”

مدیر کل مواد غذایی و مواد مخدر سازمان غذا و دارو اظهار داشت: خانواده ها باید از خرید محصولات فله یا محصولاتی که فاقد مشخصات کامل و مجوزهای بهداشتی هستند ، خودداری کنند. زیرا این محصولات می توانند سلامت دانش آموزان را به خطر بیندازند.

دکتر بهفر خاطرنشان کرد: لبنیات پاستوریزه ، آب میوه های دارای مجوز معتبر ، نان های غلات کامل و میان وعده هایی مانند آجیل و میوه های تازه از جمله گزینه هایی هستند که علاوه بر ارزش غذایی ، ایمنی لازم برای مصرف دانش آموزان نیز دارند.

سرانجام ، وی بر اهمیت کشت در بین خانواده ها و مدارس تأکید کرد و گفت: “هدف اصلی سازمان غذا و داروی فراهم آوردن بستر برای دانش آموزان است تا با ایمنی مواد غذایی مصرفی ، پرانرژی و متمرکز بر یک روز شروع کنند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا