سلامت خانواده

صبحانه و صبحانه ایمنی ، انتخاب محصولات مناسب برای سلامتی دانش آموزان

عبدالعیم بهفار با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید ، گفت: “انتخاب محصولات غذایی سالم و با تأیید سازمان غذا و داروی نقش تعیین کننده ای در تأمین انرژی و ترویج تمرکز دانش آموزان دارد.”

وی افزود: با اشاره به نیاز خانواده ها در خرید وسایل صبحانه و میان وعده ، وی افزود: “محصولاتی با برچسب اصالت ، تولید معتبر و تاریخ انقضا و نشان استاندارد مهمترین معیارهای انتخاب ایمن هستند.”

“خانواده ها از خرید محصولات فله یا محصولاتی که فاقد مشخصات کامل و مجوزهای بهداشتی هستند ، امتناع می ورزند ؛ زیرا این محصولات می توانند سلامت دانشجویان را به خطر بیندازند.

وی افزود: لبنیات پاستوریزه ، آب میوه های دارای مجوز معتبر ، نان های غلات کامل و میان وعده هایی مانند آجیل و میوه های تازه از جمله گزینه هایی هستند که علاوه بر ارزش غذایی ، ایمنی مورد نیاز دانش آموزان نیز دارند.

بهفار بر اهمیت فرهنگ در بین خانواده ها و مدارس تأکید کرد و گفت که هدف اصلی سازمان غذا و دارو فراهم کردن بستری برای دانش آموزان است تا از ایمنی مواد غذایی مصرفی ، پرانرژی و متمرکز بر یک روز استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا