صبحانه مفصل برای پیشگیری از افسردگی در بیماران قلبی

محققان چینی دریافتند که افراد مبتلا به بیماری قلبی در صورت داشتن صبحانه و صبحانه مشترک ، از افسردگی جلوگیری می کنند.
“شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بیماران مبتلا به بیماری قلبی نسبت به جمعیت عمومی مستعد ابتلا به افسردگی هستند و عوامل رژیم غذایی نقش مهمی نشان داده شده است. آنها در بروز افسردگی افسرده هستند.”
به گفته محققان ، کالری می تواند دور و متابولیسم را تنظیم کند و اختلال ریتم دایره ای ممکن است یکی از دلایل افسردگی باشد.
در حال حاضر بیماران قلبی در معرض خطر افسردگی هستند ، بنابراین یک مطالعه جدید به بررسی رابطه احتمالی بین وعده های غذایی روزانه و سلامت روان بیمار می پردازد.
این تیم داده های تقریباً 5 آمریکایی را که در کارخانه ملی بهداشت و تغذیه ایالات متحده ثبت نام کرده بودند ، بررسی کردند.
تقریباً 2 شرکت کننده (با میانگین سنی 5 سال) بیماری قلبی و 4 نفر از آنها افسرده بودند.
شرکت کنندگان همچنین گزارش دادند که چه و چه زمانی در یک روز عادی خورده می شوند.
داده ها نشان می دهد که افرادی که بالاترین کالری را در صبحانه دریافت کرده اند (به طور متوسط 2 کالری) نسبت به افرادی که کمترین صبحانه (متوسط 2 کالری) داشتند ، افسرده بودند.
و هنگامی که افراد حتی 5 ٪ از کالری روزانه خود را از شام یا ناهار به صبحانه تغییر دادند ، با کاهش 5 ٪ افسردگی همراه بود.
نتیجه نهایی: زمان غذا خوردن به همان اندازه که می خورید مهم است. زمان مصرف انرژی در رژیم غذایی باید با نوسانات ساعت بدن سازگار باشد تا خطر افسردگی کاهش یابد.