بهداشت و درمان

شیوع نوروویروس ۱۴۰ نفر را در ژاپن بیمار کرد

به گفته کیوتو نیوز ، آساهی شیمبون گزارش داد که منبع شیوع این ماده غذایی است که بین 1 آوریل و 5 آوریل در هتل سرو می شود.

براساس این گزارش ، بین 1 تا 2 آوریل ، 5 مهمان در هتل اقامت داشتند یا در ضیافت شرکت کردند و تا 5 آوریل ، 5 مورد از آنها علائمی مانند اسهال را گزارش کردند.

آزمایشات نوریروس را در پنج کارمند آشپزخانه هتل و همچنین در چندین مهمان آسیب دیده شناسایی کرد.

این حادثه اولین شیوع مسمومیت غذایی در هوکایدو است که بیش از 5 نفر را در سال 2 تحت تأثیر قرار داده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا