سلامت خانواده

شیرینی های پیشنهادی برای خوردن شیرینی چیست؟

نهایی بههانی: به گفته متخصصان تغذیه ، از آنجا که بیشتر شیرینی ها و دسرها دسرهای روغنی و زیاد هستند ، نه تنها نمی توانند به هضم غذا کمک کنند ، بلکه مصرف مداوم آنها باعث اضافه وزن می شود. در مقابل ، تعدادی از کارشناسان طب سنتی برای مناسب بودن کم و خیلی شیرین می دانند ، توجیه می کنند که شیرینی ها می توانند به پیشرفت بهتر هضم کمک کنند.

شیرینی مناسب افراد توسعه یافته ضعف هضم

از منظر طب سنتی ، کسانی که هضم معده و به ویژه هضم کبد ضعیف دارند ، تمایل به مصرف شیرینی به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای کمک و تقویت هضم دارند. اما شیرینی ها فقط باید به طور طبیعی و در سطوح پایین مصرف شوند ، و نه از شیرینی های صنعتی با درجه بالا و پررنگ و پررنگ برای کمک به هضم غذا به راحتی استفاده می شوند. مقدار کمی مربا به سیب ، انجیر و بدون شستشوی ، خرما ، کشمش یا کرورها توصیه می شود. خوردن خرما ، به ویژه در افرادی که محل زندگی آنها تاریک نشده و برای مصرف خرما ، بیش از حد روزانه ، بیش از 1-5 خونریزی ، ضخیم و نوشابه استفاده نمی شود. البته عسل نیز یک دسر طبیعی است ، اما به این دلیل که در بعضی از افراد با خلق و خوی گرم باعث تحریک معده می شود.

روحمی بینمای با معده سرد چطور؟

در میان انواع خلق و خوی ، افراد مبتلا به معده گرم کمتر احتمال دارد شیرینی و دسرها را مصرف کنند زیرا قدرت هضم بالایی دارند ، اما کسانی که معده سرد دارند به دلیل هضم ضعیف ، بعد از غذا مصرف می کنند. اما نکته در مورد افرادی که معده سرد و مرطوب دارند این است که خوردن شیرینی بعد از وعده های غذایی برای آنها مناسب نیست. از آنجا که کارشناسان طب سرد معده معتقدند که خوردن غذاهای شیرین غرق است و به احتمال زیاد قدرت هضم بعد از خوردن شیرینی بهبود می یابد ، اما در طولانی مدت می تواند باعث ضعف معده و ضعف هضم شود. در صورت تمایل به تهیه شیرینی بعد از غذا ، مانند 2-5 قطعه مربا بدون شستشو یا خرما نیمه رسیده مانند خارک ، از این نوع خلق و خوی استفاده می شود.

کارشناسان طب سنتی شیرینی یا دسرهای ساخته شده با مخلوط کردن چندین ترکیب مختلف ، به ویژه ژلاتین مانند کرم های کارامل ، دسرهای ژله و غیره را معرفی کرده اند که غذاهای سنگین و سنگین هستند که با تضعیف عملکرد معده ، آنها را در معده سنگین می کنند.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا