سلامت خانواده
شکر و شیرینی جنین را سالم نمی کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، استفاده از قندهای ساده مانند قند و شکر ، شیرینی ، کیک ، انواع نوشیدنی و آب میوه های صنعتی باید در دوران بارداری به طور جدی محدود شود. از آنجا که این غذاها حاوی کالری بالا و ارزش غذایی کم هستند ، مصرف بیش از حد آنها می تواند باعث بیماری های مزمن در بارداری مانند اضافه وزن ، چاقی ، دیابت حاملگی و فشار خون بالا شود. این شرایط نه تنها سلامت مادران را به خطر می اندازد بلکه سلامت جنین را نیز به خطر می اندازد.
“اگر یک پزشک وزن مادر یا جنین را تعیین کند ، مادر باردار باید برای تنظیم یک رژیم غذایی سالم و مناسب به یک متخصص یا متخصص تغذیه مراجعه کند.”
راه حل علمی برای وزن سالم جنین ، تغذیه اصولی و متعادل تحت نظارت یک متخصص است ، نه مصرف غیر ضروری قند و شیرینی.