سلامت خانواده

شهید حیدری فارغ از رنگ و نژاد و مذهب به مردم خدمت کرد – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز چهارشنبه مراسم بزرگداشت مجاهد شهید علی حیدری با حضور دکتر مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور، مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، علیرضا برگزار شد. زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه و همسر و خانواده این شهید در سالن پسر سینای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

حجت الاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور ضمن گرامیداشت شهادت دکتر علی حیدری، این روز را به همسر، فرزندان و خانواده معظم شهدا و بازماندگان تبریک گفت.

وی در ادامه سخنان خود با تلاوت آیاتی از قرآن کریم به تبیین ویژگی های افراد خوب پرداخت و گفت: همه این ویژگی ها در شخصیت دکتر حیدری دیده می شود.

معاون حقوقی رئیس جمهور هجرت در راه خدا، طبابت، اخلاق و ایثار، بی توجهی به امور مادی و تلاش برای بندگی خدا را از فضائل دکتر حیدری عنوان کرد.

وی علم را یکی از معیارهای فضیلت انسانی دانست و گفت: دکتر حیدری با کسب علم مفیدی مانند پزشکی به همه مردم فارغ از رنگ، نژاد و مذهب خدمت کرد.

انصاری ادامه داد: این شهید بزرگوار توفیق جهاد در راه خدا را در جبهه های دفاع مقدس و جبهه مقاومت داشت و تا پایان عمر در این راه خدمت کرد.

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: خوشا به حال دکتر حیدری که این همه صفات و امیدواریم بتوانیم راه او را ادامه دهیم.

وی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان گفت: در قرن بیست و یکم و دنیای پیشرفته امروز در مقابل چشمان همه دنیا شاهدیم که چگونه منشورها، میثاق ها و موازین انسانی مختلف. و قانونی و اخلاقیات توسط این رژیم زیر پا گذاشته می شود و هر اقدام این رژیم مصداق نقض چندین منشور سازمان ملل است و جهان مدعی تمدن و حقوق بشر از این رژیم غاصب حمایت می کند.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: وظیفه انسانی همه در دفاع از کرامت انسانی این است که کارزار همه جانبه انسانی در دفاع از حق و حقیقت به راه بیندازیم و از این طریق به تبیین این جنایات و حمایت از مردم مظلوم بپردازیم. فلسطین.”

انصاری با اشاره به تلاش دولت و مسئولان کشور در حمایت از مردم فلسطین، ابراز امیدواری کرد که با فضل و کرامت مسلمانان و آزادگان جهان، برای دفاع از حقیقت و کاستن از شر مردم، متحد شوند. بدخواهان مردم فلسطین و منطقه.

وی تاکید کرد: شرط این امر دیپلماسی همبستگی در جهان اسلام است.

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم با اشاره به شخصیت برجسته شهید حیدری، وی را الگو و الگوی نیکو دانست و تفسیر مجدد شخصیت علمی، اجتماعی و حرفه ای این پزشک مهاجر پرداخت شد.

زالی با اشاره به زادگاه شهید حیدری در محله ای اصیل، قدیمی و مذهبی در تهران فاتوت و جوانمردی و پارسایی را از ویژگی های او برشمرد.

به حضور اشاره کرد شجاعانه شهید حیدری در جبهه های دفاع مقدس یادآور شد: با توجه به رفقای او او به خاطر شجاعتش در صحنه های نبرد مشهور بود.

شهید دکتر حیدری; نمونه ای برای نسل جوان

رابیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت مستندسازی زندگینامه این پزشک مجاهد تاکید کرد و گفت: زندگی این پزشک شهید برای نسل جوان آموزنده و روشنگر است.

وی تواضع و حسن خلق، ایثار، اخلاق و اهل دنیا نبودن را از ویژگی های شایسته این شهید بزرگوار دانست.

زالی وی با اشاره به ابعاد زندگی اجتماعی، فردی، علمی و شغلی این شهید بزرگوار، از وی به عنوان نمونه و الگوی آموزنده برای نسل جوان یاد کرد.

در ادامه این مراسم دکتر محسن پرویز از همکلاسی ها و همرزمان شهید حیدری و از فعالان عرصه رسانه با اشاره به رفاقت 40 ساله خود با شهید به ذکر صفات و ویژگی های بارز وی پرداخت.

وی نداشتن تعلقات دنیوی و مادی، تلاش برای خدمت به محرومان و مصیبت دیدگان و جهاد در راه خدا را از بارزترین ویژگی های شهید حیدری عنوان کرد.

محسن پرویز شهید دکتر حیدری را مصداق بارز این گفتار دانست که تا فلانی در زندگی اش شهید نشود، شهید نمی شود.

وی با اشاره به اینکه شهید دکتر حیدری پس از فارغ التحصیلی فارغ التحصیلی وی با مهاجرت به لبنان به مبارزات خود ادامه داد و افزود: این شهید در مناطق محروم و روستاهای لبنان نیز خدمت می کرد.

این دوست و همکلاسی شهید خاطرنشان کرد که دکتر حیدری تا آخرین او در لحظات زندگی با اخلاص و فداکاری به دنبال خدمت به مردم و مقاومت بود و امیدوارم بتوانیم راه او را ادامه دهیم.

تجلیل و قرائت بیانیه انجمن اسلامی سال 1348 و بسیج دانشجویی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نیز بخشی از این برنامه بود.

شهید حیدری که در دانشگاه علوم پزشکی تحصیل کرده است شهید بهشتی در 30 مهرماه در راه معالجه بیماران و پس از بیش از دو دهه خدمات پزشکی در لبنان توسط هواپیماهای بدون سرنشین رژیم صهیونیستی در استان نبطیه به شهادت رسید.

وی در دوران دفاع مقدس داوطلبانه به جبهه رفت و پس از پایان جنگ علیرغم احتمال حضور در تهران برای گذراندن پروژه، از مسئولان اداره پروژه خواست تا او را به هر جایی که مردم بیشتر به او نیاز دارند اعزام کنند. در روستاهای محروم استان هرمزگان طبابت کرد و در دهه 70 راهی لبنان شد.

شهید علی حیدری نیز در دوران تکفیری جولان در سوریه به خیل رزمندگان پیوست و در درمانگاه های صحرایی به مداوای مدافعان حرم پرداخت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا