شما با کمبود امگا -3 این بیماری را دریافت می کنید

محمد رضا وفا ، در برنامه رادیو رادیو ، گفت که شایع ترین کمبود اسید چرب در جهان کمبود امگا -3 است ، و افزود: امگا -3 و امگا -3 هر دو اسیدهای چرب اساسی هستند که بدن انسان قادر به ساخت آن نیست و باید از طریق تغذیه تأمین شود.
مهر نوشت: “اما متأسفانه ، در حال حاضر ، مصرف امگا -3 در رژیم غذایی افراد بسیار بیشتر از حد لازم است ، و این مصرف بیش از حد می تواند بیماری های التهابی را آغاز کند.”
وی با تأکید بر اینکه عدم تعادل بین امگا -3 و امگا -3 بدن را به التهاب سوق می دهد ، گفت: این اصلاً عجیب نیست ، زیرا الگوی رژیم غذایی جهان در دهه های اخیر تغییر کرده و بیشتر به سمت مصرف امگا -3 حرکت کرده است. در حالی که امگا -3 ، که نقش ضد التهابی را ایفا می کند ، در رژیم غذایی ما بسیار کاهش یافته است.
وی با اشاره به منابع غذایی امگا -3 گفت: “ما منابع امگا -3 را نمی دانیم و نمی خوریم.” ماهی های چرب ، بذر کتان ، روغن فلفل و برخی مکمل ها منابع مهم امگا -3 هستند که در رژیم غذایی روزانه کمتر شایع هستند. این کمبود بسیار جدی است و شما باید در مورد آن فکر کنید.
VAFA گفت که مصرف حداقل یک مکمل امگا -3 در روز برای همه توصیه می شود ، اما اگر شخصی مبتلا به بیماری های خود ایمنی ، آلرژی یا آرتریت باشد ، مصرف بیش از یک شماره نیز مفید خواهد بود.
وی گفت: “البته مصرف بیش از دو یا سه نفر ممکن است باعث بوی ناخوشایند ماهی در معده شود که برای بعضی از افراد آزار دهنده است.”
این متخصص تغذیه گفت: “برخی از افراد به اشتباه مکمل های امگا -3 را مصرف می کنند ، در حالی که بدن ما هیچ نقصی در زمینه امگا -3 ندارد.” مشکل اصلی کمبود امگا -3 است. بنابراین ، باید آگاهانه به مصرف منابع امگا -3 برود و از مصرف غیر ضروری امگا -3 جلوگیری کرد.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین