شما با مصرف این کارخانه پیر نخواهید شد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر ، جوانه گندم منبع خوبی از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است و بیشتر خواص سلامت به مواد مغذی موجود در آن نسبت داده می شود. این یک غذای زیاد است که حاوی آن است ضد اکسیدانی که به جلوگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.
جوانه گندم چیست؟
قسمت خوراکی دانه های گندم از سه قسمت از جمله سبوس ، آندوسپرم و جوانه تشکیل شده است. در گذشته ، اغلب آندوسپرم در نتیجه آرد سفید ، که از ارزش غذایی کمی برخوردار بود ، آسیاب شد.
جوانه و سبوس گندم سرشار از مواد مغذی است. بنابراین ، هنگامی که از بذر گندم به طور کامل استفاده می شود یا جوانه به عنوان پودر یا روغن مصرف می شود ، مقدار زیادی ویتامین ها و مواد معدنی به بدن ارائه می شود.
ارزش غذایی جوانه گندم
اگرچه جوانه گندم کوچک است ، اما مواد مغذی زیادی دارد. پوسته بیرونی گندم ، سبوس نیز برای سلامتی مفید است ، اما جوانه حاوی مواد مغذی بیشتری است. جوانه ها منبع خوبی از انرژی ، فیبر ، پروتئین و کربوهیدرات های پیچیده هستند که همه اینها از جهات مختلف با سیستم های داخلی بدن تعامل دارند.
ویتامین های مهم سد (ویتامین B1) ، نیانس (ویتامین B3) ، فولات (ویتامین B9) و ویتامین E در جوانه در سطح بالایی یافت می شود. از نظر مواد معدنی ، جوانه می تواند بخشی از پتاسیم ، فسفر ، آهن ، روی ، کلسیم و سلنیوم را در اختیار بدن قرار دهد. غنی ضد اکسیدان است
ارزش غذایی جوانه گندم
روغن در جوانه گندم سرشار از نوعی ویتامین E توکفرول به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد به سلول ها آسیب می رسانند و منجر به بیماری های مزمن می شوند.
مصرف کافی آنتی اکسیدان از طریق مصرف مواد غذایی بسیار مهم است. از آنجا که آنتی اکسیدان ها با پیشگیری از بیماری های مزمن مانند سرطان ، دیابت و بیماری های قلبی همراه هستند. در یک مطالعه ، محققان موشهایی را با رژیم غذایی 5 ٪ جوانه گندم تغذیه کردند و دریافتند که این امر به طور قابل توجهی سطح ویتامین E را افزایش داده و وضعیت آنتی اکسیدانی بدن را بهبود می بخشد.
خوردن جوانه گندم در ترکیب با یک رژیم غذایی سالم سرشار از میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها می تواند به بدن آنتی اکسیدان های مورد نیاز برای حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماری های مزمن کمک کند.
سلامت قلب را بهبود می بخشد
جوانه گندم غنی از ترکیبات به نام فیتواسترول (فیتواسترول) که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است. بدن ما نمی تواند فیتواسترول تولید کند و باید از طریق رژیم غذایی بدست آید. این مواد مغذی گیاهی به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. مطالعه دانشکده بهداشت عمومی هاروارد (دانشکده بهداشت عمومی هاروارد) نشان داد که مصرف غلات کامل (از جمله سبوس و جوانه) خطر ابتلا به بیماری عروقی است کرونر این قلب (تغذیه قلب) را کاهش می دهد.
علاوه بر این ، مشخص شده است که اکتاکوزانول (Octacosanol) در جوانه گندم در کنترل کلسترول بد (LDL) نقش دارد. جوانه همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا -3 است که خطر مرگ ناگهانی در اثر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
غذاهای مفید برای دیابت
مصرف غذاهای غنی از فیبر به تنظیم قند خون کمک می کند. مطالعه دانشگاه الواند سوئد (لوند) نشان داد که فیبر موجود در مواد غذایی می تواند قند خون ناشتا و کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این ، آلفا وابسته به لینول اسید میکروب گندم مقاومت به انسولین را کاهش می دهد. همه این عوامل ، به نوبه خود ، می توانند در جلوگیری از دیابت نوع 2 نقش داشته باشند.
خواص ضد سرطان دارد
شواهد نشان می دهد که عصاره جوانه گندم ضد سرطان و می تواند فعالیت سلولهای هسته ای طبیعی (NK) و افوپتوز تحریک (مرگ برنامه ریزی شده سلولهای تومور) و یک ترکیب مفید برای درمان سرطان است.
عصاره جوانه گندم برای محرومیت از سلولهای سرطانی از قند مورد نیاز برای زنده ماندن است. علاوه بر این ، فعالیت خوش بینی در معالجه بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ مؤثر است. با این حال ، مطالعات بیشتر نیاز به درک بهتر این مزیت دارد.
در تقویت عضلات نقش دارد
جوانه گندم یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است. پروتئین جوانه به همراه ویتامین B و ویتامین E به ترمیم و ترمیم عضلات کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که به دنبال رژیم غذایی غنی از ویتامین E ، توده عضلانی را بهبود می بخشد و آسیب های مرتبط با سن را کاهش می دهد.
خواص انضباطی ضد دی دارد
ویروس (ferulate) یک ترکیب فعال و وابسته به فنولندی این در جوانه گندم است که می تواند با پیری و ژنهای مرتبط با استرس سرکوب شود اکسید کننده سرعت پیری را کم کنید. علاوه بر این ، ویتامین E در جوانه از پوست شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
از یبوست جلوگیری می کند
اضافه کردن جوانه گندم به رژیم غذایی یک روش عالی برای افزایش مصرف فیبر و تنظیم حرکات روده است. فیبر حجم مدفوع را افزایش می دهد و به آسانتر کردن دفع کمک می کند.
توصیه می شود که زن و مرد هر روز 1 تا 2 و 2 تا 5 گرم فیبر دریافت کنند. استفاده از جوانه های گندم به همراه سایر غذاها کامل مانند میوه ها ، سبزیجات و غلات کامل ، به شما کمک می کند فیبر مورد نیاز برای جلوگیری از یبوست را بدست آورید.
به افزایش وزن کمک می کند. غذاهای تقویت کننده وزن بدن
اگر لاغر هستید و می خواهید وزن خود را افزایش دهید ، اضافه کردن جوانه گندم به یک رژیم غذایی روزانه می تواند به این هدف کمک کند. حدود 2 کالری انرژی در 2 گرم پودر جوانه گندم وجود دارد. بنابراین ، مصرف آن باعث افزایش کالری شما و افزایش وزن شما می شود.
اگر به دنبال کاهش وزن هستید یا دوست دارید وزن فعلی خود را حفظ کنید ، هنوز هم می توانید این غذای مغذی را در رژیم غذایی خود قرار دهید. صرف نظر از وزن شما ، جوانه گزینه ای سالم برای اکثر افراد است.
عملکرد ورزشی را بهبود می بخشد
مطالعات نشان داده است که جوانه گندم از سطح بالایی برخوردار است اکتاکوزانول این خصوصیات است دارای بدن این بدان معناست که وقتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف می شود ، ممکن است با تنظیم مسیرهای بیوشیمیایی ، استقامت و عملکرد را بهبود بخشد. لازم به ذکر است که اگرچه این اثرات چندین بار از نظر علمی اثبات شده است ، به دلیل متغیرهای زیادی که در این زمینه درگیر هستند ، پشتیبان علمی آنها متوسط تا ضعیف است.
از یک بارداری سالم پشتیبانی می کند
جوانه گندم پر از فولات این یک عامل مهم در اطمینان از سلامت جنین است. زنانی که فولات آنها به اندازه کافی دریافت می کنند ، بسیار کمتر احتمال دارد که نقص لوله عصبی و سایر عوارض را ایجاد کنند. با توجه به ارزش غذایی جوانه اضافه کردن آن به رژیم غذایی زنان باردار از بسیاری جهات می تواند مفید باشد ، اما سطح بالایی دارد فولات این ویژگی منحصر به فرد را به آن می دهد.
جوانه گندم حاوی بیشتر مواد مغذی موجود در گندم است ، بنابراین جای تعجب ندارد که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی باشد و فواید سلامتی زیادی دارد. اگر در رژیم غذایی خود غلات کافی نخورید ، مصرف چند قاشق غذاخوری جوانه در طول روز می تواند به بهبود رژیم غذایی شما کمک کند. فقط مراقب باشید که بیش از حد از آن استفاده نکنید. کالری از نظر جوانه زیاد است و مصرف بالای آن باعث افزایش وزن می شود.