سلامت خانواده

شرایط بهداشتی و دستمزد فروشگاه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محمد رضا نصیری گفت: سالادهای فروشگاه و صنعتی باید از نظر طراوت و سلامت بررسی شوند. به طوری که برگها تازه شده ، بدون لکه های پژمرده یا قهوه ای ، و بسته بندی سالم و مهر و موم شده است.

وی با اشاره به اهمیت توجه به تاریخ تولید و انقضا ، افزود: “اگر تولید کننده اعلام کرده است که محصول شسته شده و آماده استفاده است ، نیازی به شستشو نیست ، اما در مواردی که چنین اطلاعاتی درج نشده یا شناخته نشده باشد ، توصیه می شود که سالاد قبل از مصرف با آب سالم شسته شود.

ناصیری همچنین بر لزوم بررسی سس ها و مواد افزودنی با برخی از سالادها تأکید کرد و گفت که محصولاتی که بیش از چند ساعت در دمای محیط یا علائم فساد دارند ، اصلاً نباید مصرف شوند.

وی خاطرنشان کرد: پس از باز کردن بسته ، نگه داشتن سالاد در یخچال و مصرف سریع آن ضروری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا