سلامت خانواده

شایع ترین علت سیاتیک – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید سعید تاباتابای آل تاها جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات و متخصص ارتوپدی در مصاحبه با خبرنگار MEHR در مورد سیاتیک ، علائم ، عوارض و درمان این نوع بیماری گفت: سیاتیک از چندین رشته عصبی و عصب تشکیل شده است ، عصب اصلی وارد پا می شود. و این حرکت و احساس پا دارد.

وی ادامه داد: سیاتیکا از بدو تولد با انسان بوده و عضو بدن مانند دست ، پا و چشم است. همچنین سیاتیک نیز از پشت صندلی شروع می شود و تا پایین پا ادامه می یابد.

بر عوامل ایجاد سیاتیک تأثیر می گذارد

Tabatabai تصدیق کرد: ایجاد سیاتیک به عوامل مختلفی از جمله التهاب ، عفونت ، خستگی ، آسیب ، تومور بستگی دارد ، از همه مهمتر و رایج این عوامل دیسک کمری و باعث می شود فرد از سیاتیک رنج ببرد. اما آنچه در بین مردم به عنوان درد سیاتیک شایع است ، درد ناشی از دیسک کمری است.

علائم درد سیاتیک

متخصص ارتوپدی گفت: سیاتیک به دلیل علت ساده ترین علائم در مسیر عصب سیاتیک علائم مختلفی دارد. نگاهزمزمه ، زمزمه ، پا ، ناتوانی جنسی ، اختلال حرکتی شدید و بدترین حالت بی اختیاری ادرار و بی اختیاری مدفوع.

وی گفت: دیسک های کمر یکی از رایج ترین شکایات پزشکی در جوامع امروز است که به دلیل سبک زندگی صنعتی ، کاهش ورزش ، عدم تحرک و حرکات نامناسب در حال افزایش است. در موارد شدید ، می تواند باعث درگیری عصب سیاتیک و مشکلات شدید حرکتی و شغلی شود.

علل افزایش مشکلات سیاتیک

تاباتابای گفت: “انگیزه کم و نشستن طولانی مدت عامل اصلی بیماری است.” بسیاری از افراد به دلیل نوع کارشان ساعات طولانی در میز می نشینند که می تواند فشار زیادی را به دیسک های کمری وارد کند. همچنین ، رانندگان حرفه ای و سایر مشاغل که باید دائماً نشسته باشند ، بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند.

عوارض سیکتیک

به طور کلی ، دو نوع سیاتیک ، حاد و مزمن وجود دارد. این دو نوع به دلیل شدت علائم ، عوارض متفاوتی دارند ، سیاتیک حاد که به طور معمول در اثر گرفتگی دیسک ستون فقرات کمر ایجاد می شود ، اما سیاتیک مزمن به تدریج با گذشت زمان شکل گرفته و شدت می یابد.

“عوارض درد سیاتیک می تواند باعث ایجاد مشکلاتی شود ، مانند از دست دادن توانایی عضلات در پا به دلیل آسیب دیده بر عصب سیاتیک ، مشکلات در حرکت ، پیاده روی و کار روزمره ، کاهش احساس و ضعف در مناطقی که از عصب سیاتیک هستند.” گفت تورم ، درد و عدم کنترل عضلات ، به سمت پا حرکت کرده و درد را در ناحیه کمر برای فرد افزایش می دهد.

چه چیزی برای درد سیاتیک مفید است؟ | درمان سیاتیک بدون جراحی!

تشخیص و درمان سیاتیک

جراح مغز و اعصاب و جراح ستون فقرات گفت: “در صورت بروز علائم ، فرد باید برای انجام تحقیقات لازم به پزشک مراجعه کند.” پزشک ابتدا معاینه بالینی را انجام می دهد و در صورت لزوم تصویربرداری پزشکی مانند رادیولوژی و MRI را تجویز می کند.

وی افزود: “بر اساس شدت بیماری ، نوع درمان متفاوت است و درمان ممکن است در حال استراحت و مصرف داروهای ضد التهابی ، بسته شدن کمربند پزشکی موقت ، توانبخشی ، فیزیوتراپی و هیدروتراپی و در موارد شدید و خاص از درمان های جراحی باشد. نظر متخصص و تشخیص هر یک برای فرد تجویز می شود.

جراحی پس از عمل

Tabatabai گفت: اگر آسیب شدید باشد ، ممکن است جراحی دیسک کمر ضروری باشد. چندین روش جراحی وجود دارد که بسته به شدت بیماری ، سن ، جنس و وضعیت بیمار انتخاب می شود. مهمترین توصیه پس از عمل جراحی باید نکاتی باشد ، از جمله استفاده از کمربند پزشکی برای زمانی که پزشک تعیین می کند ، پیاده روی روزانه با پزشک ، محدودیت در حرکات سنگین در هفته های اولیه ، حفظ رابطه مداوم با پزشک برای بررسی وضعیت بهبودی و هشدار در مورد تبلیغات درمانی. توجه غیر علمی.

وی گفت: “کارشناسان تأکید می کنند که افراد باید از تبلیغات غیرعلمی در مورد روشهای درمانی نامعتبر خودداری کنند و فقط با پزشکان متخصص و معتبر مشورت کنند.” طیف گسترده ای از درمان ها وجود دارد ، اما انتخاب روش مناسب باید براساس نظر پزشک متخصص باشد.

ساخت و سفارش کمربند پزشکی برای دیسک کمر Sida

استراتژی پیشگیری از سیاتیک

وی گفت: “بهترین راه برای جلوگیری از مشکلات دیسک کمر ، رعایت اصول مناسب نشستن و تحرک است.” همچنین ، بیش از 1 تا 5 دقیقه روی ثابت بنشینید و سپس برای چند دقیقه قدم بزنید یا وضعیت بدن خود را تغییر دهید ، با استفاده از یک صندلی استاندارد و پزشکی که متناسب با بدن باشد و قوس کمر باید در پشت باشد صندلی چسب و تنظیم صحیح صندلی ها و تقویت عضلات کمر از طریق ورزش مناسب ، فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی می تواند از دیسک کمری و سیاتیک جلوگیری کند.

جراح مغز و اعصاب و جراح ستون فقرات خاطرنشان کرد: دیسک کمری همچنین یک بیماری شایع جهان مدرن است که با رعایت اصول ارگونومی ، نشستن مناسب ، ورزش و تحرک کافی می توان از آن جلوگیری کرد. در صورت بروز علائم ، مراجعه های اولیه به پزشک و درمان مناسب از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا