سلامت خانواده

شایع ترین بیماریهای شبکیه از نوزادی تا پیری – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته آژانس خبری مهر ، آمینولا نیکابال ، در آستانه هفتمین کنفرانس مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهید بهشی (علوم تحقیقات و چشم انداز) ، که توسط انجمن چشم پزشکی ایران از اول تا 6 مارس برگزار شد ، رایج ترین شبکیه بیماری در سن. وی اشاره کرد که در صورت بروز هرگونه اختلال بینایی ، بر لزوم مراجعه به چشم پزشک تأکید کرده است.

بیماریهای شبکیه متداول در نوزادان

او به “شبکیه نوزاد نارس (ROP) گفت: “این بیماری در نوزادانی است که مدت طولانی در دستگاه دارند.” انکوباتور تعمیر و نگهداری قابل مشاهده تر است. خوشبختانه ، با معاینات به موقع توسط متخصصان اطفال و مراجعه به چشم پزشک ، می توان این بیماری را درمان کرد.

بیماری های ارثی در کودکان

نیک اقبال افزود: از سن 6 ماهه تا بزرگسالی ، بیماری های ارثی چشم رخ می دهد که نیاز به معاینات منظم سالانه تا 6 سال دارد. این بیماری ها هیچ درمانی قطعی ندارند ، اما با پیشرفت ژن درمانی در آینده ، امید آنها به درمان افزایش یافته است.

بیماری های شایع در جوانان و بزرگسالان

وی به بیماری CSR در جوانان اشاره کرد و گفت: “این بیماری به دلیل استرس بیشتر است و در بیشتر موارد طی 2 تا 6 ماه تحت درمان قرار می گیرد.” در غیر این صورت ، اقدامات تهاجمی تر لازم خواهد بود.

پارگی شبکیه و خطرات میانه

نیک اقبال افزود: پارگی شبکیه در افراد میانی با سابقه جراحی چشم ، تروما ، سابقه پیچیده یا سابقه خانوادگی متداول است و در صورت مراجعه زودرس قابل درمان است. در صورت جدا شدن شبکیه ، جراحی لازم خواهد بود.

مشکلات چشم ناشی از دیابت و پیری

یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن چشم پزشکی ایران تأکید کرد: دیابت یکی از دلایل اصلی مشکلات شبکیه در میانه وت انحطاط ماکالا در پیری ، برخی از افراد مسن علت دوتایی هستند. آزمایش بینایی منظم توسط فرد و دید سریع به چشم پزشک می تواند از پیشرفت این بیماری ها جلوگیری کند.

نیاز به ترک سیگار و مراقبت از چشم در تصادفات

وی سیگار را یکی از عوامل خطر برای بیماری های شبکیه توصیف کرد و گفت: آب سیاه یا گلوکوم این یک بیماری مرموز است که در دیابتی با استعداد یا دیابتی رخ می دهد و می تواند با دارو یا جراحی کنترل شود. حوادث چشم در جوانان و کارگران همچنین می تواند باعث خسارت جبران ناپذیری شود که با اقدامات پیشگیرانه می توان از آن جلوگیری کرد.

متخصص بیماریهای شبکیه و زجاجیه بر معاینه منظم سالانه افراد سالم و برنامه ریزی معاینات دوره ای توسط پزشک برای افراد مبتلا به بیماری های اساسی تأکید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا