سلامت خانواده

سیگاری ها نگران سرطان مثانه باشند – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از و به نظر می رسیدحبیب الله موسوی بهار با اشاره به علل و عوامل ایجاد سنگ کلیه اظهار کرد: علل تشکیل سنگ کلیه را می توان به دو دسته غیرقابل تغییر ژنتیک و علل متغیر تقسیم کرد که می توان از بروز علل متغیر از ابتلا به آن جلوگیری کرد. پیشگیری یا درمان بیماری تسهیل شد.

وی تصریح کرد: مشاغلی که گرمای زیاد را تحمل می کنند، داشتن رژیم غذایی نامناسب و پر نمک، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و اضافه وزن در افراد از جمله عواملی است که می تواند در تشکیل و تشدید سنگ کلیه و همچنین محیط زندگی در این شهرستان موثر باشد. موضوع اثرات غیر قابل انکاری دارد

این همراهی و فوق تخصص جراحی کلیه و تناسلی ادامه داد: برای جلوگیری از بروز سنگ کلیه، میزان آب مصرفی یک فرد بالغ باید بیش از 8 لیوان آب باشد و میزان آب مورد نیاز بدن را می توان با استفاده از رنگ ادرار شخص، زیرا رنگ ادرار باید روشن باشد. و اگر به سمت غلظت رفته است یعنی آب بدن کم است و باید آب بیشتری مصرف شود.

وی در ادامه به شیوع سرطان مثانه به عنوان یکی از شایع ترین سرطان ها در کشور اشاره و تصریح کرد: سرطان مثانه یکی از شایع ترین سرطان ها در کل دنیاست که مهم ترین عامل آن سیگار و دخانیات است.

موسوی بهار توضیح داد: در برخی مشاغل که استنشاق ها فعالیت های ناسالم مانند تولید محصولات پتروشیمی یا استفاده از بسیاری از رنگ های صنعتی، آلودگی های دودی مانند حرفه های پولیش بیشتر احتمال دارد باعث سرطان مثانه شود.

وی اظهار داشت که افراد سیگاری فعال و گوسفند بیشتر مستعد ابتلا به سرطان مثانه هستند، گفت: سیگاری فعال سیگاری است اما فرد گوسفند فردی که سیگار نمی کشد اما دود سیگار را در مجاورت افراد سیگاری استنشاق می کند.

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه با مصرف زیاد سیگار و مدت زمان زیاد، احتمال ابتلا به سرطان مثانه پیشرفته و حتی بیشتر امکان توضیح بیشتر وجود دارد: خوشبختانه به دلیل وجود خون در ادرار، سرطان مثانه زود تشخیص داده می شود.

وی ادامه داد: فرد مبتلا باید از تماس با سیگار خودداری کند استنشاق ها دودها را محدود و صفر کنند و وظیفه مسئولان کارگاه های دود، ارتقای سلامت محیط و حرفه ای بودن کار و ایجاد امکانات ایمن در محل کار است تا مردم کمتر در معرض آسیب قرار گیرند.

این جراح کلیه و مجاری ادرار در بخشی دیگر از سخنان خود بزرگی خوش خیم پروستات را از دیگر بیماری های شایع در حوزه اورولوژی برشمرد و افزود: این بیماری مختص مردانی است که عمدتا در سنین بالا دچار این مشکل می شوند.

وی خاطرنشان کرد: پروستات عضوی مردانه است که از 25 تا 30 سالگی شروع به رشد می کند و حداکثر سن رشد آن در میانسالی اما علائم آن در 60-65 سالگی ظاهر می شود و به مجرای ادرار فشار می آورد.

موسوی بهار یادآور شد: در افرادی که از این مشکل رنج می برند، دفع ادرار سخت می شود و به خصوص در شب روی زندگی و شرایط استراحت فرد تاثیر می گذارد، البته در 80 درصد موارد نیازی به جراحی نیست و از هر 10 مرد فقط یک نفر نیاز به جراحی پروستات دارد. .

وی با بیان اینکه هیچ راهی برای پیشگیری از این موضوع وجود ندارد، گفت: یکی از اقدامات موثر برای کاهش ابتلا به این بیماری پرهیز از نگه داشتن ادرار است به ویژه در سنین بالا هرگز نباید ادرار در مثانه باقی بماند در غیر این صورت احتمال وجود دارد. از حفظ ادرار نیز افزایش می یابد.

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه عملکرد روده نیز بر این موضوع تاثیر می گذارد، تصریح کرد: روده باید به طور منظم، راحت و بدون مشکل کار کند و در این راستا لازم است پس از اجابت مزاج با آب گرم پاکسازی شود. . از خوردن غذاهای تند، ترش و خشک بخصوص در شب خودداری کنید.

وی بروز عفونت های ادراری را یکی دیگر از مشکلات دردسرساز زندگی مکانیکی دانست و افزود: یکی از علل عفونت های ادراری می تواند ناهنجاری های مادرزادی مانند تنگی مجاری ادراری باشد، اما برخی عفونت های ادراری در بزرگسالان بیشتر دیده می شود که علل مختلفی دارد. یکی از علل مهم آن زندگی شهری و کارمندی است که منجر به احتباس ادرار در شرایط مختلف می شود.

موسوی بهار روش دفع ادرار را در پیشگیری از عفونت موثر دانست و گفت: ادرار در جای مناسب و به شکل صحیح در این امر بسیار حائز اهمیت است و همچنین تمیزی سرویس بهداشتی، وجود امکانات کافی مانند دستمال، آب و صابون در حمام بسیار بهداشتی گیج شده مهم است.

وی با بیان اینکه در هنگام احساس نیاز باید ادرار را به طور کامل و صحیح خارج کرد و بهداشت را رعایت کرد، افزود: موسسات عمومی، پایانه ها، بانک ها، مدارس و بسیاری از فضاهای دیگر امکانات مناسبی در سرویس های بهداشتی ندارند و این امکان انقباض افزایش می یابد. عفونت ادراری

این همراهی کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه دفع ناقص ادرار باعث می شود آلودگی محیط از مجاری ادراری به مثانه برگردد و عفونت ایجاد کند، گفت: مسئولان و مدیران واحدها باید در ساخت سرویس بهداشتی مناسب و نظافت آنها بکوشند. سلامت کارکنان دستشویی های موجود در جاده نیز باید به درستی نگهداری و تمیز شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا