سیاست سازمان غذا و دارو در مورد تهیه مواد اولیه مواد مخدر ؛ پشتیبانی ترکیبی از تولید و واردات داخلی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

حسین نورث در مصاحبه ای با خبرنگار Mehr ، گفت: “سیاست سازمان غذا و داروی در واردات مواد اولیه دارویی ترکیبی از حمایت مؤثر از تولید داخلی و مدیریت منابع برای حفظ داروهای مورد نیاز است.”
وی افزود: “سازمان غذا و داروی همیشه در تلاش است تا وابستگی به واردات مواد اولیه دارویی را کاهش دهد و با تقویت تولید داخلی از تولید کنندگان داخلی حمایت کند.” این رویکرد نه تنها به حفظ استقلال دارویی کشور کمک می کند بلکه اقتصاد داخلی را تقویت می کند و اشتغال ایجاد می کند.
North ادامه داد: با این حال ، تولید مواد اولیه مواد مخدر به دانش فنی ، فناوری پیشرفته و زیرساخت های مناسب نیاز دارد و در بسیاری موارد ، تولید داخلی در برخی از بخش ها هنوز قادر به رقابت با واردات نیست.
وی افزود: در چنین شرایطی ، سازمان غذا و دارو واردات مواد اولیه دارویی را برای تأمین نیازهای لازم داروهای لازم در نظر می گیرد. ” علاوه بر این ، برای داروهایی که تولید نمی شوند یا به حجم تولید بیشتری احتیاج ندارند ، واردات به طور موقت انجام می شود تا داروهای مورد نیاز کشور را بدون اختلال تأمین کند.
رئیس سازمان داروی سازمان غذا و داروی گفت: به منظور حمایت از تولید داخلی ، پس از 5 سال بررسی و برگزاری جلسات مشاوره با تولید کنندگان و بررسی ظرفیت داخلی ، لیست محدودیت های واردات در واردات مواد اولیه دارویی مشابه داخلی تولید بروزرسانی و اعلام شد با توجه به این سیاست ، اولویت تهیه مواد اولیه برای تولید کنندگان مواد مخدر از منابع داخلی است و تنها در صورتی که تولید داخلی نتواند نیاز کشور به کمیت و کیفیت را برآورده کند ، واردات مواد اولیه مشابه محدود خواهد بود.
وی افزود: بنابراین ، تولید کنندگان مواد مخدر که قصد وارد کردن مواد اولیه مشابه را دارند ، باید مستندات درخواست های واردات را به اداره کل و پس از دریافت مجوز واردات از طریق سیستم ارسال کنند تلهاقدام کنید واردات این مواد در یک سقف خاص و به موقع محدود خواهد شد.
North ادامه داد: تخصیص ارز ، معافیت مالیاتی و معافیت گمرک فقط بر اساس سقف مجاز واردات در سیستم مربوطه خواهد بود. شرکت ها مسئولیت هرگونه ناسازگاری در اطلاعات ارسال شده و اختلالات آن را بر عهده خواهند گرفت.
وی افزود: این لیست سالانه بر اساس عملکرد شرکت ها و ظرفیت های تولید داخلی به روز می شود. همچنین ، برای وارد کردن مواد اولیه در خارج از لیست ، شرکت ها باید طبق رویه های قبلی عمل کنند.
نورث گفت که سازمان غذا و داروی به همراه این سیاست ها نظارت دقیق بر واردات مواد اولیه دارویی برای اطمینان از زمان و کیفیت داروهای مورد نیاز کشور دارد. این نظارت شامل کیفیت مواد اولیه وارداتی ، ارزیابی نیاز واقعی بازار بازار و سازگاری با استانداردهای جهانی است. در عین حال ، سعی می شود واردات را به حداقل برساند و به طور مؤثر از تولید داخلی پشتیبانی کند.
وی گفت: “سرانجام ، سیاست سازمان غذا و دارو برای واردات مواد اولیه دارویی به منظور ایجاد تعادل خوبی بین حمایت از تولید داخلی و برآورده کردن نیازهای دارویی این کشور طراحی شده است.”
North در پایان گفت: به منظور حمایت از تولید داخلی ، سازمان غذا و داروی اخیراً نامه ای را به دفتر نظارتی صادرات و واردات ارسال کرده است تا تعرفه های موجود در کالاها و مواد اولیه مشابه تولید داخلی را افزایش دهد. این اقدام در چارچوب سیاست های کلان سازمان غذا و دارو برای تقویت تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات است و هدف آن ایجاد یک بازار رقابتی و حمایتی برای تولید کنندگان داخلی است.
وی افزود: این سیاست ، به ویژه در مواردی که تولید داخلی قادر به تأمین نیازهای کشور است ، به عنوان ابزاری حمایتی عمل می کند و سعی خواهد کرد با تولید داخلی رقابت کند. “