سلامت خانواده

سکته مغزی و ثانیه های طلایی زندگی

سکته مغزی یکی از مهمترین شرایط اضطراری برای پزشکی است و هنگامی رخ می دهد که جریان خون به بخشی از مغز ناگهان کاهش یا کاهش می یابد و باعث می شود سلولهای مغزی در عرض چند دقیقه از بین بروند و مغز به طور مداوم به اکسیژن و مواد مغذی نیاز دارد. سکته مغزی به دو نوع اصلی ایسکمیک ناشی از انسداد رگهای مغزی و بواسیر ناشی از پارگی رگهای مغز و خونریزی داخلی و همچنین سکته مغزی خفیف تر به نام حمله ایسکمیک گذرا تقسیم می شود که این یک هشدار جدی است.

علائم سکته مغزی اغلب به طور ناگهانی ظاهر می شود و شامل ضعف یا بیهوشی در صورت یا اندام ها ، به خصوص در یک طرف بدن ، مشکل در صحبت کردن یا درک دیگران ، تار شدن یا از دست دادن بینایی در یک یا هر دو چشم ، سرگیجه شدید و سردردهای ناگهانی بدون علت و توجه فوری به این علائم می تواند منجر به درمان حیاتی شود.

برخی از عوامل خطر غیرقابل کنترل هستند ، از جمله پیری ، جنسیت ، سابقه خانوادگی سکته مغزی و برخی از بیماری های ژنتیکی ، اما آگاهی از آنها می تواند باعث شود افراد از سلامت خود بیشتر آگاه شوند.

در مقابل ، عوامل خطر کنترل شده ای نیز وجود دارد که می تواند شیوه زندگی آنها را کاهش دهد ، از جمله فشار خون بالا ، کلسترول بالا ، دیابت ، چاقی ، عدم تحرک ، دخانیات ، تغذیه ناسالم ، مصرف بیش از حد الکل و استرس مزمن و شناسایی و مدیریت این عوامل.

زمان طلایی برای رفتن به مراکز مراقبت های بهداشتی برای نجات سکته مغزی چیست؟

Fariborz Khorush ، متخصص مغز و اعصاب ، کمک هزینه تحصیلی ، استاد دانشگاه و معاون رئیس جمهور درمان دانشگاه علوم پزشکی ایسفاهان در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، سکته مغزی یکی از مهمترین بیماری هایی است که افراد با آن روبرو هستند و می گوید اهمیت سکته مغزی ناتوانی است که می تواند در نتیجه سکته مغزی رخ دهد و می تواند از خطر عوامل خطر سکته مغزی جلوگیری کند.

وی افزود: آشنایی افراد با سکته مغزی و علائم آن از اهمیت بالایی برخوردار است و افزود: حرکتی ، حسی ، گفتار ، اختلال تعادل ، سرگیجه غیر طبیعی به همراه علائمی مانند دابینیسم ، علائمی که در سکته مغزی و ناگهان ظاهر می شود.

یک متخصص علوم اعصاب و سردرد سردرد گفت که دید بیمار در مورد درمان بیمار از پزشک و مراکز پزشکی در سه تا چهار ساعت اول و نیم از علائم سکته مغزی ایسکمیک به پزشک و مراکز پزشکی ، احتمال درمان را افزایش می دهد ، با بیان اینکه داروی مناسب در مدت زمان مناسب و زودتر تزریق می شود.

چگونه از سکته مغزی جلوگیری کنیم؟

خیروش گفت: حداکثر زمان مراجعه به پزشک در هنگام سکته مغزی چهار ساعت و نیم است ، وی ادامه داد: هرچه مراجعه بیمار به پزشک و مراکز پزشکی کوتاهتر باشد ، احتمالاً علائم بهبود یافته و عوارض جانبی دارویی تزریقی کاهش می یابد ، یکی از عوارض جانبی تزریق دارو.

وی گفت: وی گفت: مهمترین گام برای جلوگیری از سکته مغزی ، کنترل عوامل خطر است. مهمترین عامل خطر فشار خون بالا است که بسیاری از افراد از بیماری خود بی خبر هستند یا بسیاری از افرادی که از بیماری خود آگاه هستند ، از درمان و کنترل فشار خون خود پیروی نمی کنند.

یک ماده عصب شناسی و سردرد گفت که کنترل و مدیریت فشار خون می تواند خطر سکته مغزی را تا حد زیادی کاهش دهد ، و افزود که افراد همیشه می توانند فشار خون خود را کنترل کنند و سعی کنند آن را در ناحیه طبیعی نگه دارند و علاوه بر نیاز به کنترل فشار خون برای جلوگیری از سکته مغزی.

سکته مغزی و ثانیه های طلایی زندگی

به منظور جلوگیری از سکته مغزی ، به دنبال شیوه زندگی سالم ، توصیه می شود یک سبک زندگی سالم ، کاهش نمک ، چربی و قند ، ترک سیگار ، فعالیت بدنی منظم ، کنترل وزن و جلوگیری از الکل و همچنین کنترل منظم فشار خون ، قند خون و چربی خون داشته باشید.

علاوه بر پیشگیری ، آماده سازی برای پاسخ سریع به علائم سکته مغزی می تواند یک تفاوت اساسی ایجاد کند. در صورت وجود علائم هشدار دهنده ، بخش اورژانس باید فوراً فراخوانی شود و با توجه به اینکه در ساعات اولیه پس از علائم ، درمان هایی مانند داروهای ضد لاین بیشترین تأثیر را دارند ، زمان تعیین کننده عامل میزان آسیب و روند بهبودی است.

به طور کلی ، آگاهی جامعه از سکته مغزی ، عوامل خطر و استراتژی های پیشگیری نقش مهمی در کاهش بروز این بیماری دارد و آموزش عمومی به ویژه در بین جمعیت های پرخطر ، می تواند باعث تشخیص سریعتر علائم و مراکز پزشکی زودرس شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا