سپرده کلان در روزهای پایانی دولت سیزدهم
به گزارش اقتصاد آنلاین، ولیاله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار کشور در گفت وگویی گفت: مجامع شرکت ها همواره بر پرداخت سود سهام در موعد مقرر و موعد مقرر تاکید می کنند؛ اما در این راستا مجامع شرکت ها بر پرداخت سود سهام عدالت در موعد مقرر و موعد مقرر تاکید دارند. اما برخی از شرکت ها به کارفرمایان خود بدهکار هستند و نمی توانند مطالبات خود را دریافت کنند. بنابراین برای وصول بدهی و پرداخت سود سهام، روزانه و مستمر با کارفرمایان در تماس هستیم.
مجید عشقی رئیس سازمان بورس نیز در خصوص واریز سود سهام عدالت گفت: امیدواریم تا خردادماه بتوانیم سود سهام عدالت را وصول و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم.
حال باید منتظر ماند تا به گفته عشقی زمان دقیق این سپرده گذاری توسط شورای عالی بورس مشخص شود. لازم به ذکر است برای دریافت این سپرده نیازی به مراجعه به هیچ سایتی نیست که دلیل آن عدم موفقیت هشت شرکت در مرحله دوم سپرده گذاری سود سال گذشته است.
اگرچه در این مرحله خبری از میزان سودی که سهامداران دریافت می کنند منتشر نشده است، اما به نظر می رسد طبق روال سپرده های مرحله دوم که در اسفند ماه 1402 صورت گرفت، صاحبان پرتفوی حقوق صاحبان سهام 452 هزار. تومان باید 409 هزار تومان دریافت کند. افرادی که 492 هزار تومان پرتفوی دارند 446 هزار تومان، پرتفوی های 532 هزار تومانی 482 هزار تومان و سهامدارانی که یک میلیون تومان پرتفوی دارند 906 هزار تومان دریافت می کنند.
با توجه به اینکه این سود هنوز واریز نشده است، سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در این خصوص اعلام کرد که «با شرکت هایی که سود سهام عدالت پرداخت نکرده اند برخورد قانونی خواهد شد».