سه چیز که مغز را از بین می برد

در طول روز ، ما برخی از عادت هایی را که فکر می کنیم بی ضرر هستند ، دنبال می کنیم ، اما نمی گوییم که این عادت ها می تواند برای مغز مخرب باشد. در اینجا سه عادت رایج وجود دارد که به مغز آسیب می رساند.
نداشتن خواب کافی
خواب برای سلامت مغز ضروری است ، اما میلیون ها نفر در سراسر جهان صرفه جویی می کنند. خواب شب بخیر برای ترمیم ، بازیابی و شارژ بدن و ذهن مهم است. خواب بر سلامت جسمی ، عملکرد مغز ، سلامت عاطفی و انرژی تأثیر می گذارد. کمبود خواب مزمن ، توانایی مغز در ترمیم و مهارتهای حیاتی شناختی مانند حافظه ، استدلال و حل مسئله را مختل می کند. خواب کمتر از هفت ساعت در شب می تواند تأثیر مخربی بر مغز داشته باشد. عادت های ساده مانند اجتناب از تماشای دستگاه های دیجیتال حداقل دو ساعت قبل از خواب ، رها کردن کافئین حدود چهار تا شش ساعت قبل از خواب و حفظ روال خواب سالم می تواند به مبارزه با کمبود خواب کمک کند.
نشستن طولانی مدت
ممکن است تعجب آور باشد ، اما برای نشستن طولانی مدت مغز شما را می کشد. سبک زندگی بی تحرک ، به ویژه نشستن طولانی مدت ، به طور فزاینده ای شایع و مضر است. بیشتر افراد شغل دارند که باید 1 تا 2 ساعت بنشینند. این عادت که در پشت میز و کار سنگین روی صفحه رایج است ، جریان خون به مغز و از بین رفتن انتقال اکسیژن و مواد مغذی به مغز را کاهش می دهد. نشستن طولانی مدت جریان خون مغزی را کاهش می دهد ، که باعث کاهش رشد شناختی می شود. اشراف با گذشت زمان می تواند به کاهش حجم مغز ، به ویژه در مناطق حافظه و استدلال کمک کند. رفتار بی تحرک همچنین نشانگرهای التهابی را که به بافت عصبی آسیب می رسانند ، افزایش می دهد. این می تواند منجر به زوال عقل و کاهش شناختی شود. پس چه کاری باید انجام شود؟ هر 2 تا 5 دقیقه یک استراحت کوتاه داشته باشید و دو یا سه دقیقه وقت بگذارید. این می تواند به شما در کاهش اثرات منفی نشستن طولانی مدت کمک کند.
استرس مزمن
استرس به نفع مغز شما نیست. در دنیای پرشور امروز ، استرس مزمن فراگیر است. با این حال ، استرس مزمن می تواند اثرات مضر بر بدن شما داشته باشد. استرس مغز را با کورتیزول پر می کند ، که با گذشت زمان ، مناطقی را که مسئول تنظیم حافظه و احساسات هستند ، از بین می برد. استرس مزمن مغز را دوباره ایجاد می کند و ظرفیت سازگاری آن را کاهش می دهد. این می تواند به شرایط غیر قابل برگشت مانند اختلال افسردگی عمده یا اختلال اضطراب فراگیر منجر شود. مدیریت استرس بسیار مهم است. کارهای ساده مانند آگاهی ذهنی ، ورزش و درمان می تواند سطح کورتیزول را کاهش دهد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین