سلامت خانواده

سه نوشیدنی مفید برای تقویت معده و هضم غذا/ تأثیر چای ادویه در کاهش علائم PMS

نهایی بههانی: دکتر مهدی آلیزاده ، پزشک طب سنتی در مصاحبه با News Online ، می گوید: ماسالا ، که به آن چای ادویه نیز گفته می شود ، چای سنتی هند است که محبوب جهانی است. این چای یک نوشیدنی با طعم گرم است که از دم کردن ترکیبی از چای سیاه با مخلوطی از ادویه جات ترشی جات و گیاهان معطر ساخته شده و عطر خوبی دارد. ترکیبات این چای به طور سنتی شامل هل سبز ، دارچین ، میخک ، زنجبیل ، فلفل سیاه و جوز هندی با برگهای چای سیاه است که به آن ترکیب این ادویه ها در ماسالا گفته می شود. در اوایل این نوع چای به عنوان یک دارو استفاده شد.

خواص درمانی چای ماسالا یا چای ادویه

مجموع مواد و ادویه های مورد استفاده در چای ماسالا باعث گرم و خشک شدن آن می شود و می تواند برای تقویت هضم ، کاهش نفخ شکم ، دفع مخاط و معده رطوبت استفاده شود. این چای می تواند متابولیسم بدن را افزایش دهد ، خستگی را تسکین دهد و اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن برای جلوگیری از سرماخوردگی مناسب است. همچنین کمک به کاهش علائم قبل از قاعدگی در زنان یکی دیگر از مزایای این نوشیدنی است.

با توجه به خلق و خوی گرم و خشک چای ماسالا ، اگرچه اضافه کردن شیر به این ترکیب می تواند تا حدودی گرم باشد ، اما هنوز هم باید در مصرف روزانه خود محتاط باشد و برای نوشیدن مداوم و طولانی مدت توصیه نمی شود. افرادی که دارای خلق و خوی گرم و خشک هستند که علائم شیوع صفرا را دارند ، باید از نوشیدن این چای خودداری کنند.

چای ماکا یا چای سبز؟

چای ماچا نوعی نوع پودر چای سبز است و اگرچه منشأ چین است ، اما بیشتر در ژاپن تبلیغ می شود. این چای دارای طبیعت گرم و خشک نسبت به چای برگ سبز ، کافئین بیشتر و مانند چای سیاه و سفید است و می تواند به تقویت هضم ، به خصوص در معده سرد و دفع کمک کند. این چای دیورتیک عطش کاذب است و برای بهبود سردردهای ناشی از غلبه بر خلق و خوی مناسب است.

مصرف بیش از حد چای ماچا و انواع چای سیاه و سفید می تواند باعث تجمع سودا در بدن شود ، بنابراین بهتر است این نوشیدنی را با فشارهایی مانند هل و گل مصرف کنید. همچنین ، کسانی که مبتلا به بیماری ریفلاکس معده هستند باید در مصرف چای های اولیه و تهیه چای که مدتی دم کرده است ، محتاط باشند.

انرژی چای

ماهیت چای گرم و خشک است و دارای خواص زیادی از جمله تقویت کننده های گوارشی است ، مشکلات معده ناشی از اختلالات عصبی ، آرام بخش ، سنگ کلیه و مجاری ادراری ، تسکین خستگی روانی ، انرژی و نشاط و تسکین و تسکین را تقویت می کند. با توجه به خطر سقط جنین ، خوردن این چای برای زنان باردار توصیه نمی شود و گرما نیز باید از مصرف بیش از حد جلوگیری کند.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا