سلامت خانواده

سه غذای سرشار از امگا

براساس اخبار آنلاین ، شناخته شده ترین منابع اسیدهای چرب امگا -3 ماهی و ماهی چرب مانند ماهی ، ماهی قزل آلا و ماهی است. این ممکن است امگا -3 را برای وگان ، گیاهخواران یا حتی کسانی که ماهی را دوست ندارند ، به چالش بکشد.

در اینجا برخی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا -3 آورده شده است.

گردو
طبق مطالعات ، گردو به دلیل امگا -3 آنها به بهبود سلامت مغز کمک می کند. به عبارت دیگر ، خوردن گردو با عملکرد شناختی و تقویت حافظه همراه است. یک مطالعه از حیوانات نشان داد که گردو در حافظه ، یادگیری ، رشد حرکتی و اضطراب در موش های آلزایمر بهبود یافته است. هر 2 گرم گردو حاوی 2 میلی گرم اسید چرب امگا -3 است. خوردن یک وعده غذایی گردو نیاز روزانه به اسیدهای چرب امگا -3 را برآورده می کند.

کلم بروکسل
به طور کلی ، سبزیجات صلیبی مانند کلم بروکسل سرشار از اسیدهای چرب امگا -3 و سایر مواد مغذی هستند. این نه تنها حاوی ویتامین K ، ویتامین C و فیبر است ، بلکه یک منبع عالی از اسیدهای چرب امگا -3 است.
*کلم پخته شده بروکسل سه برابر امگا -3 بیشتر است.

بذر کتان
دانه ها یا دانه های بذر کتان یک ماده غذایی مفید هستند و مقادیر خوبی از فیبر ، پروتئین ، منیزیم و منگنز و همچنین منبع عالی امگا -3 دارند. مطالعات نشان داده اند که بذر کتان برای سلامت قلب مفید است و این فایده به لطف اسید چرب امگا -3 است.
بذر کتان را می توان به راحتی در رژیم وگان گنجانده کرد.

اسیدهای چرب امگا -3 بخش مهمی از رژیم غذایی هستند و برای سلامت بدن ضروری هستند.
اگر به هر دلیلی ماهی نمی خورید ، می توانید با ترکیب غذاهای امگا -3 در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل های گیاهی ، نیاز بدن به غذاهای دریایی را برآورده کنید.

منبع: Healthline

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا