سلامت خانواده

سه عامل خطر بیماری کبد

دکتر صالح القاهتانی ، مدیر تحقیقات بالینی کبد در مرکز پزشکی جان هاپکینز ، تأکید می کند که شما نباید منتظر شروع علائم کبد و سپس درمان آن باشید ، بهتر است قبل از هر اتفاقی متوقف شوید.

بهتر است قبل از جدی بودن آسیب کبد را متوقف کنید. سه عامل در معرض خطر بیماری کبد وجود دارد.

قرار گرفتن در معرض سموم.

در حالی که کبد مسئول پاکسازی سموم از خون است ، سموم بیش از حد می توانند مضر باشند. برچسب های هشدار دهنده در مورد مواد شیمیایی مورد استفاده در خانه را بخوانید و میوه ها و سبزیجات را قبل از مصرف بشویید تا مطمئن شوید که سموم را به بدن خود نمی آورید.

مصرف مکمل های مضر

فقط به این دلیل که یک مکمل حاوی یک برچسب “طبیعی” است ، به این معنی نیست که برای شما مضر یا مفید نیست! بسیاری از گیاهان و مکمل ها با آسیب کبد همراه هستند. به گفته پزشکان ، “بیست درصد آسیب کبد در ایالات متحده توسط گیاهان دارویی ایجاد می شود.” مصرف بیش از یک دارو یا گیاهی که بر کبد تأثیر می گذارد ممکن است مشکل را پیچیده تر کند. به پزشک خود برای هر دارو و مکمل ، حتی گاه به گاه یا بدون نسخه بگویید.

چاقی ، دیابت یا کلسترول بالا

این شرایط می تواند باعث کبد چرب غیر الکلی شود و در نهایت منجر به سیروز و سرطان کبد شود. دکتر القاهتانی می گوید: “بیماری کبد چرب سریعترین علت جهان برای پیوند کبد است.” البته ، کبد چرب غیر الکلی ، مانند کبد چرب الکلی ، می تواند با کاهش مصرف کربوهیدرات های ساده مانند نان و قند و افزایش مصرف میوه ها ، سبزیجات و پروتئین متوقف شود. اما اگر از مشکل خود در چربی کبد آگاه هستید و شروع به مقابله با آن می کنید.

منبع: Hopkinsmedicine

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا