سلطان میوه های گرمسیری با خواص منحصر به فرد برای بدن – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار خبرنگار خبرنامه Mehr ، انبه ، میوه ای شیرین و محبوب که “سلطان میوه های گرمسیری” شناخته شده است ، در بسیاری از کشورها به عنوان یکی از با ارزش ترین محصولات کشاورزی شناخته می شود ، و نه تنها طعم خاص و متفاوت بلکه غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و فیبر است. ترکیباتی که آن را به بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی سالم تبدیل کرده اند.
ویتامین C و A ؛ ترکیب طلایی برای ایمنی و بینایی
انبه منبع غنی ویتامین C است. ماده ای که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و مقاومت بدن را در برابر بیماری هایی مانند سرماخوردگی ، آنفلوانزا و عفونت های باکتریایی افزایش می دهد و علاوه بر این ، ویتامین A و ویتامین A و کاروتن انبه به سلامت چشم ها کمک می کند ، خشکی چشم را کاهش می دهد و از زندگی شبانه جلوگیری می کند و کارشناسان تغذیه تأکید می کنند که مصرف منظم انبه می تواند به جلوگیری از بیماری های چشم مرتبط با سن کمک کند.
سلامتی انبه و قلبی عروقی
وجود مقادیر قابل توجهی فیبر ، پتاسیم و آنتی اکسیدان در انبه باعث شده است که آن را در دسته غذاهای مفید برای قلب ، فشار خون کنترل شده پتاسیم و فیبر به کاهش کلسترول خون بد (LDL) کمک کند. از طرف دیگر ، آنتی اکسیدان انبه در برابر استرس اکسید کننده آنها از آسیب به رگها و قلب جلوگیری می کنند ، و مطالعات جدید نشان داده است که استفاده منظم از انبه می تواند خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
یک دستگاه گوارش سالم
یکی از ویژگی های کمتر شناخته شده انبه. وجود آنزیم های طبیعی از جمله امیلاز این به هضم کربوهیدرات ها و پروتئین ها کمک می کند و این آنزیم ها روند هضم را تسهیل می کنند و از مشکلات دستگاه گوارش جلوگیری می کنند. فیبر در انبه همچنین به بهبود حرکات روده و جلوگیری از یبوست کمک می کند ، بنابراین متخصصان توصیه می کنند که افراد مبتلا به مشکلات دستگاه گوارش شامل انبه در رژیم غذایی خود هستند.
ضد التهاب و ضد سرطان انبه
انبه چند رنگ و آنتی اکسیدان هایی مانند “مانگفرین” خاصیت ضد التهابی و ضد التهابی هستند ضد سرطان آنها دارند و این ترکیبات می توانند از رشد و گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری کنند. تحقیقات در مورد حیوانات نشان داده است که انبه می تواند در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ ، پستان و پروستات نقش داشته باشد. اگرچه تحقیقات بیشتر در مورد انسان مورد نیاز است ، اما نتایج به تأثیرات مثبت انبه در برابر سرطان می پردازد.
انبه ؛ میوه ای برای زیبایی پوست و مو
وجود ویتامین C در انبه به تولید کلاژن کمک می کند. پروتئین مسئول قدرت و شفافیت پوست و ویتامین A نیز در حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی مؤثر است. بنابراین ، مصرف انبه می تواند به جوان سازی پوست و کاهش چین و چروک کمک کند. علاوه بر این ، انبه با تقویت فولیکول های مو از فولیکول های مو جلوگیری می کند. بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو در جهان از عصاره انبه به عنوان یک ماده مغذی و ترمیم کننده استفاده می کنند.
به کنترل وزن و جلوگیری از دیابت کمک کنید
با وجود طعم شیرین ، انبه در صورت مصرف به صورت متعادل می تواند به کاهش وزن کمک کند. فیبر بالای این میوه احساس پر بودن را ایجاد می کند و از پرخوری جلوگیری می کند. برخی از مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در انبه می توانند حساسیت به انسولین را بهبود بخشند و از دیابت نوع 2 جلوگیری کنند. این ویژگی باعث می شود انبه یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی باشد که به دنبال رژیم غذایی سالم و کنترل قند خون هستند.
انرژی فوری برای ورزشکاران
انبه به دلیل قندهای طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز منبع فوری انرژی است. به همین دلیل ، ورزشکاران و افراد پر جنب و جوش اغلب از انبه به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده می کنند. علاوه بر انرژی بخش ، انبه به دلیل ویتامین های B آن به متابولیسم و چربی های بهتر کمک می کند.
انبه و تقویت حافظه
یکی دیگر از خصوصیات انبه بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه و وجود ویتامین های B و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر در این میوه باعث افزایش غلظت و کاهش خستگی ذهنی می شود. برخی از مطالعات همچنین نشان داده اند که استفاده منظم از انبه می تواند خطر آلزایمر را کاهش دهد.
انبه فقط یک میوه خوشمزه نیست بلکه یک “غذای فوق العاده” واقعی است که فواید بی شماری برای بدن دارد. از تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت قلب گرفته تا زیبایی پوست ، کمک به هضم غذا و جلوگیری از سرطان ، همه آنها در لیست خواص انبه قرار دارند. کارشناسان توصیه می کنند که از انبه تازه و متوسط استفاده کنید تا از همه این مزایا لذت ببرید تا از طعم و مزه بی نظیر لذت ببرید اما از خواص دارویی و درمانی آن نیز لذت ببرید.