سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است

مدیر کل محصولات غذایی سازمان غذا و داروی ضمن تأکید بر اهمیت سلامت مردم به عنوان یک خط قرمز ، از کلیه موسسات ذیربط خواست که بهداشت عمومی را حفظ و ترویج کنند.
در جلسه مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ، عبدالحیم بهفار ، با بیان اینکه سلامت مردم یکی از بزرگترین نعمت های الهی است ، گفت: “این باید یک مسئولیت قانونی و قانونی در دستور کار همه نهادها و مقامات باشد. آموزه های مذهبی و فقهی ما ، حفظ سلامت جامعه همیشه یکی از مهمترین اولویت ها بوده است.
وی ادامه داد: رهبر عالی در دستورالعمل های خود بر اهمیت سیستم بهداشت و درمان تأکید می کند و رضایت مردم از این سیستم را به عنوان یکی از ستون های اصلی خود معرفی کرده است. این امر باید در همه زمینه ها از جمله نظارت بر محصولات غذایی و نوشیدنی جدی گرفته شود.
مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و دارو افزود: “در این رابطه ، برای کلیه دستگاه ها و موسسات مرتبط با سلامت لازم است که از نزدیک و مؤثر همکاری کنند.” هیچ یک از این موسسات نمی توانند این راه را به تنهایی انجام دهند و همه باید تلاش کنند تا سلامت عمومی را بهبود بخشند.
وی گفت: “ما امیدواریم که با ادامه این تلاش ها و توجه جدی به موضوعات بهداشتی ، ما به طور مؤثر در ارتقاء کیفیت زندگی افراد و حفظ سلامتی آنها نقش داشته باشیم.”