سلامت خانواده

سلامت قلب در زیر تیغ

جراحی های قلبی عروقی شامل مجموعه ای از روشهای پزشکی برای بهبود عملکرد قلب و درمان مشکلات قلبی است. این جراحی ها ممکن است روی عروق کرونر ، دریچه های قلب یا حتی عضلات قلب انجام شود و هدف از این جراحی ها بهبود کیفیت این جراحی ها است. زندگی بیمار و افزایش امید به زندگی است.

شایع ترین علت جراحی قلب ، گرفتگی عروق کرونر است. این مشکل زمانی رخ می دهد که چربی ها و کلسترول ها در دیواره های عروق کرونر رسوب می کنند و از جریان خون به قلب جلوگیری می کنند و گرفتگی عروق کرونر می تواند منجر به کاهش خون به قلب شود و در نتیجه درد قفسه سینه یا حمله قلبی ایجاد شود.

بسیاری از عوامل می توانند به بیماری های قلبی ، از جمله سبک زندگی ناسالم ، از جمله مصرف زیاد چربی های اشباع ، سیگار کشیدن و عدم فعالیت بدنی منظم از جمله فشار خون بالا ، دیابت و سطح کلسترول بالا کمک کنند. افزایش بیماری قلبی.

رایج ترین عمل جراحی قلبی به دلیل گرفتگی است

سید علی رزا حسینی ، متخصص قلب و رئیس بیمارستان شهید چمران وی در مصاحبه ای با خبرنگار IMNA گفت كه جراحی قلب ممکن است در مواقع اضطراری انجام شود ، وی گفت: جراحی اضطراری قلب بسیار محدود است و سایر روشهای قلب در این ایالت است. غیر جانی انجام می شود

وی افزود: “شایع ترین جراحی های قلب در جهان ناشی از شریان های قلب است و سایر جراحی ها رویه هایی است که بر روی دریچه های قلب انجام می شود که برخی از آنها مادرزادی هستند و برخی دیگر به دلایل مختلف از جمله عفونت ها انجام می شوند. با افزایش زندگی انتظار و افزایش سن ، نیاز به جراحی دریچه قلب نیز افزایش می یابد.

جراح قلبی و رئیس بیمارستان شهید چمران اظهار داشت که شایع ترین جراحی هایی که 5 ٪ تا 5 ٪ از جراحی قلب باز را تشکیل می دهند ناشی از گرفتگی شریان قلب است ، اظهار داشت: مهمترین عوامل مؤثر بر شریان های قلب ، از جمله سبک زندگی و افزایش مصرف سبک زندگی چربی های اشباع شده سیگار کشیدن و آلودگی هوا است.

شیوع حمله قلبی بدون علامت در بیماران دیابتی و مصرف کننده سیگار

حسینی ادامه داد که چاقی ، اضافه وزن و فشار خون بالا از دیگر عواملی است که در عروق قلبی مؤثر است. این مشکل باید در بیمارستان بستری شود و بیمار در معرض آنژیوگرافی باشد.

وی گفت: اگر یک یا دو کشتی بیمار مانع شود و کشتی ها باز شوند ، کشتی ها با آنژیوگرافی مسدود می شوند ، اما اگر تعداد گرفتگی بیشتر باشد یا وضعیت عروق به گونه ای باشد که ممکن است عروق باز شود. آنژیوگرافی در دسترس نیست ، بیمار کاندیدای جراحی قلب است.

“افراد ممکن است حمله قلبی بدون علامت را تجربه کنند که این بیماران از حمله قلبی احساس درد نمی کنند و متوجه شریان ها نمی شوند ، و این وضعیت بیشتر در بیماران دیابتی و مصرف کنندگان سیگار دیده می شود

سلامت قلب در زیر تیغ

به طور کلی ، علاوه بر عوامل سبک زندگی ، وراثت نیز نقش مهمی در پیشرفت بیماری های قلبی ایفا می کند. از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای جلوگیری از بیماری های قلبی ، تغییر در سبک زندگی اساسی است و خوردن یک رژیم غذایی سالم و متعادل حاوی میوه ، سبزیجات ، غلات کامل و چربی های ناسالم می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و همچنین ورزش منظم کمک کند. این می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت قلب داشته باشد.

ترک دخانیات همچنین یکی از اقداماتی است که می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند. سیگار کشیدن یکی از مهمترین دلایل بیماری های قلبی است و ترک آن می تواند به طور قابل توجهی سلامت قلب را بهبود بخشد.

مدیریت استرس همچنین نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی دارد. تکنیک های مدیریت استرس مانند مراقبه ، یوگا و تمرینات تنفسی می تواند به کاهش استرس و بهبود سلامت قلب کمک کند و علاوه بر این ، خواب کافی و کیفیت خواب نیز مهم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا