سلامت غذا در ۵۶۰ آزمایشگاه کشور کنترل میشود

مهدی انصاری به نقل از مهدی انصاری این دو است وی گفت: “بازار ایمنی مواد غذایی یک بازار پیچیده و در عین حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد.”
وی افزود: شبکه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در کشور شامل 5 آزمایشگاه فعال در بخش های خصوصی ، عمومی و تولیدی است که محصولات غذایی را مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی ارزیابی می کنند.
انصاری تأکید کرد که ایمنی مواد غذایی محدود به شاخص های رسمی و رسمی نیست ، و افزود که در بعضی موارد ممکن است یک محصول از نظر استاندارد کاملاً قابل قبول باشد اما ظاهری یا بو ناخوشایند دارد که نشانگر افت کیفی یا مشکلات احتمالی است.
به گفته وی ، برای کنترل کیفیت مؤثر ، تست های فنی کافی نیستند و باید به سمت نظارت حسی و میدانی حرکت کنند.
انصاری خاطرنشان کرد: آگاهی عمومی با آموزش چگونگی ارزیابی ساده و حسی می تواند توانایی افراد در شناسایی و جلوگیری از عرضه محصولات فرومایه را افزایش دهد.