سلامت بدن به تعادل مصرف چربی ها بستگی دارد

چربی یکی از ملزومات رژیم غذایی است که تأثیر سلامت گسترده ای دارد و برخلاف اعتقاد برخی از افرادی که همه چربی ها را ناسالم می دانند ، مطالعات اخیر نشان داده است که نوع چربی مصرف شده بسیار مهم است. چربی های سالم ، مانند انواع بناهای اشباع نشده و چند جانبه موجود در موادی مانند روغن زیتون ، آووکادو و ماهی چربی ، نقش مهمی در کاهش التهاب و حمایت از قلب دارند و علاوه بر این ، این چربی ها به جذب بهتر ویتامین های محلول مانند A ، D ، E و K کمک می کنند.
از طرف دیگر ، چربی های اشباع شده و ترانس هنوز به عنوان عوامل خطر برای سلامتی شناخته می شوند و مصرف غیر ضروری این چربی ها می تواند سطح کلسترول خون بد (LDL) را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد ، کلسترول نقش مهمی در ساختار دارد. غشای دارای سلولهای عصبی است و کاملاً مضر نیست ، اما تعادل در مصرف چربی برای سلامت عمومی مهم است.
اسیدهای چرب امگا -3 به عنوان نوعی چربی اشباع نشده به ویژه در تقویت عملکرد مغزی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و این مواد مغذی در غذاهایی مانند گردو ، دانه های چیا و ماهی قزل آلا از التهاب مغز جلوگیری می کنند و خطر بیماری آلزایمر و چربی پارکینسون را کاهش می دهند و همچنین خطر بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهند.
در این میان ، سلامت پوست و مو تا حد زیادی به کیفیت چربی ها ، چربی های سالم ، حفظ رطوبت و انعطاف پذیری پوست و جلوگیری از مشکلاتی مانند خشکی و التهاب بستگی دارد. علاوه بر این ، این چربی ها در تغذیه مناسب فولیکول های مو ، تقویت رشد مو و کاهش آسیب خشک نقش دارند.
اثرات چربی های اشباع شده ، کلسترول و چربی های هیدروژنات بر سلامت افراد
رضا امانی ، متخصص تغذیه و کمک هزینه تغذیه بالینی وی در گفتگو با یک خبرنگار ایمانا ، گفت که چربی های اشباع شده ، کلسترول و چربی های هیدروژنه یا روغنهای جامد بدترین تأثیر را در سلولهای بدن ، به ویژه سلولهای عصبی دارند و می گویند: غشای سلولهای عصبی از کلسترول ساخته شده اند و وقتی گفته می شود کلسترول اثر مخرب دارد ، به این معنی نیست که باید رها شود.
وی افزود: کلسترول به طور کلی بد نیست و تخریب و تأثیر اسیدهای چرب اشباع به اندازه تخریب و تأثیر اسیدهای چرب ترانس نیست ، و افزود که چربی های جامد به مراتب بهتر از روغنهای هیدروژنه هستند و وقتی صحبت از اثرات و اثرات چربی ها می شود ، باید روزانه تعادل در نظر گرفته شود.
متخصص تغذیه و تغذیه کننده گفت: مصرف روغن های حیوانی یک مشکل متعادل نیست ، بیان می کند: برای کودکان ، حتی شیر پر از چربی نیز توصیه می شود و مصرف آنها مشکلی نیست و فقط کودکان درگیر در چاقی در استانداردهای غذایی نیازی به استفاده از شیر و لبنیات بالا ندارند.
نیاز به مصرف چربی ها بر اساس میزان کالری مورد نیاز / روغن زیتون. در بالای روغنهای گیاهی مفید
امانی گفت: میزان چربی باید در کالری انجام شود ، وی ادامه داد: در کودکان قبل از بزرگسالی ، چربی نیاز به رابطه جنسی ندارد و 5 ٪ کالری مورد نیاز کودکان در سنین مختلف کالری مورد نیاز برای چربی ها است.
او گفت که برای آلزایمر ، بیماری های پارکینسون و هام SS ، مصرف چربی های اشباع نشده و توجه به امگا -3 مهم است ، گفت: چربی های اشباع نشده در منابع گیاهی که در صدر روغن زیتون قرار دارند یافت می شود و باید توجه داشت که مناسب بودن روغن زیتون به جای همه روغن ها مصرف نمی شود.
این متخصص تغذیه و متخصص تغذیه می گوید: با تعادل مصرف چربی ، افراد به الگوی رژیم غذایی مناسب می رسند: در حقیقت ، مصرف متعادل روغن ها باید به گونه ای باشد که یک سوم روغن زیتون یک سوم روغن های گیاهی دیگر و یک سوم روغن های اشباع باشد.
چربی برای ورزشکاران بسیار مهم است و منبع انرژی طولانی مدت است. بر خلاف کربوهیدرات هایی که انرژی کوتاه مدت را فراهم می کنند ، چربی ها در طول فعالیت های طولانی مدت قدرت بدنی را افزایش می دهند و به بازسازی عضلات پستی کمک می کنند.
در یک رژیم غذایی سالم ، در نظر گرفتن ترکیب مناسب چربی ها ، و به عنوان یک راهنمای کلی ، مصرف یک سوم روغن زیتون ، یک سوم روغن های گیاهی دیگر مانند کلزا و آووکادو و یک سوم چربی های حیوانات مانند کره و این الگوی به کاهش خطر بیماری کمک می کند.
اصلاح الگوی مصرف چربی ، همراه با افزایش آگاهی عمومی از مزایا و مضرات انواع چربی ها ، می تواند راهی مؤثر برای بهبود سلامت جامعه باشد ، زیرا این تغییرات باعث بهبود سلامت فردی و داشتن تأثیرات مثبت بر سلامت جامعه می شود و توجه به این نکات می تواند شیوه زندگی سالم تری برای افراد فراهم کند.