سلامت خانواده

سفارش غذا و انتخاب میان وعده های هوشمند ؛ کلید طلایی برای سلامت پایدار

برنامه ریزی منظم برای وعده های غذایی نه تنها به کنترل وزن کمک می کند ، بلکه نقش مهمی در تنظیم عملکرد هورمونی و حفظ انرژی روزانه نیز دارد و صبحانه ، ناهار و شام در بعضی مواقع بدن را از مواقع اضطراری خارج می کند و به آن اجازه می دهد تا فرآیندهای متابولیکی را آرام تر انجام دهد.

خوردن شام در ساعات اولیه شب و انتخاب غذاهای سبک به بدن کافی برای هضم می دهد و کیفیت خواب را بهبود می بخشد و مصرف وعده های غذایی سنگین در ساعات اواخر شب می تواند منجر به اختلالات دستگاه گوارش و بی خوابی شود ، در حالی که شام ​​سبک با ترکیبی از پروتئین و فیبر به بدن آرامش بیشتری می بخشد.

میان وعده های سالم مانند میوه ، آجیل و لبنیات کم چربی نقش مهمی در جلوگیری از پرخوری در وعده های غذایی اصلی دارند. این مواد غذایی با تأمین تدریجی انرژی ، از کاهش قند خون و هوس جلوگیری می کنند و به مردم کمک می کنند تا انتخاب غذای باهوش تری داشته باشند.

هنگامی که بدن برای مدت طولانی گرسنه است ، مکانیسم های دفاعی فعال می شوند و متابولیسم کاهش می یابد ، که چربی را ذخیره می کند و فرآیندهای متابولیسم را کند می کند ، و تغذیه منظم و میان وعده های هدفمند بدن را در تعادل قرار می دهد.

نیاز به سفارش در وعده های غذایی / مصرف میان وعده باعث چاقی می شود؟

Parvaneh Sanei ، دکترا در علوم تغذیه و عضو هیئت علمی وی در گفتگو با یک خبرنگار ایمانا ، گفت که داشتن سفارش در وعده های غذایی بسیار مهم است ، وی گفت: “برای حفظ سلامتی و حفظ وزن در محدوده طبیعی ، مردم باید سعی کنند سه وعده غذایی اصلی صبحانه ، ناهار و شام را در مواقع خاص بخورند و توصیه می شود در ابتدای شب غذا بخورید.”

وی افزود: خوردن یک شام سبک ، توصیه دیگری است که افراد می توانند به آن توجه کنند ، افزود: علاوه بر حفظ سفارش وعده های غذایی ، گنجاندن میان وعده های سالم و مناسب. موضوعمانند سیب ، نارنگی ، لیمو شیرین ، طوفان مغزی از جمله پسته ، گردو و محصولات لبنی ، از جمله شیر در رژیم غذایی ، باعث می شود افراد غذاهای اصلی را میل کنند.

یک دکترای علوم تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت که اگر افراد در طول روز از میان وعده های مناسب استفاده می کنند ، غذای مناسب را انتخاب می کنند ، اظهار داشتند: علاوه بر این ، میان وعده انتخاب شده می تواند انرژی و مواد بسیار مفیدی را به بدن و هنگامی که میان وعده ها برای ساعات مختلف استفاده می شود ، فراهم کند.

سانی گفت که متابولیسم اساسی و متابولیسم به خوبی اتفاق می افتد اگر افراد از میان وعده های مناسب به همراه دستور مصرف میان وعده های مناسب استفاده کنند ، افزود: “شخصی که وعده های غذایی طولانی را تجربه می کند ، گرسنگی را تجربه می کند ، احساس قحطی می کند و متابولیسم کاهش می یابد.”

انجام فعالیت دیگری هنگام غذا خوردن باعث می شود غذا نتواند سرعت خوردن / آب سرد را کنترل کند؟

وی گفت: “انجام فعالیت های دیگر هنگام غذا خوردن ، مانند کار با تلفن همراه یا تماشای تلویزیون ، می تواند دارای اضافه وزن و چاقی باشد ، زیرا مردم سرعت غذا را کنترل نمی کنند.”

یک دکتر علوم تغذیه و اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت که اگر افراد سرعت غذا را کنترل نکنند ، توانایی انتخاب مناسب مواد غذایی را برای مصرف از دست می دهند.

سانی گفت: “آب مصرف آنها نباید خیلی سرد باشد ، زیرا آب سرد مشکلات دستگاه گوارش بیشتری خواهد داشت و در وسط غذا خوردن ، آب توصیه نمی شود و گاهی اوقات مردم از آب برای سریعتر خوردن استفاده می کنند.”

سفارش غذا و انتخاب میان وعده های هوشمند ؛ کلید طلایی برای سلامت پایدار

غذا خوردن به همان اندازه نوع غذا مهم است و انجام فعالیت هایی مانند تماشای تلویزیون یا کار با تلفن همراه هنگام غذا خوردن ، تمرکز فرد را کاهش می دهد و منجر به بیش از حد خوردن می شود و آگاهی از لحظه غذا خوردن کلید کنترل وزن و لذت بردن از وعده های غذایی است.

آب یک عنصر حیاتی برای عملکرد سلولی و دفع سموم است ، اما استفاده از آن نیز مهم است. نوشیدن آب بیش از حد سرد یا مصرف آن در هنگام غذا می تواند روند هضم را مختل کند و بهترین زمان برای نوشیدن آب ، بین وعده های غذایی و درجه حرارت است.

برخی از افراد برای تسریع در خوردن غذا از آب استفاده می کنند ، که نه تنها اشتباه است ، بلکه می تواند منجر به بلع سریع و هضم ناقص شود و آب آشامیدنی باید آگاهانه و هماهنگ با نیاز بدن برای حفظ سلامت گوارشی و تعادل مایعات باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا