سرکه سیب برای کاهش وزن ؛ غذا می خورید یا نه؟

طبق اخبار آنلاین ، سرکه سیب قرن ها از نظر پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد ، در حالی که ادعاهای زیادی در مورد مزایای احتمالی سلامتی این سرکه وجود دارد. کاهش وزن یکی از جدیدترین ادعاهای مربوط به سرکه سیب است. “رژیم کاهش وزن با سرکه سیب” ، که گاهی اوقات به سم زدایی سرکه سیب گفته می شود ، سالهاست که یکی از محبوب ترین مباحث کاهش وزن در نظر گرفته شده است.
سرکه سیب از سیب هایی که ابتدا خرد می شوند ، تقطیر می شوند و سپس تخمیر می شوند. می توان از آن در مقادیر کمی استفاده کرد. این احتمال وجود دارد که سطح بالای اسیدی یا شاید سایر ترکیبات مسئول مزایای سلامتی سرکه سیب باشد. اگرچه توصیه های این دوز متفاوت است ، اما آنها اغلب قبل یا با غذا 1 تا 2 قاشق چایخوری مصرف می کنند.
ایسنا نوشت: طبق گفته وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه ، از ترکیبات حاوی سرکه هزاران سال به دلیل خاصیت احتمالی درمانی آنها استفاده شده است. برای بهبود قدرت ، سم زدایی ، حتی به عنوان آنتی بیوتیک. در حالی که هیچ کس دیگری از سرکه سیب به عنوان آنتی بیوتیک استفاده می کند (حداقل ، هیچ کس نباید از آن استفاده کند!). سرکه سیب ممکن است با تغییر نحوه جذب مواد غذایی از روده ، به پایین آمدن قند خون پس از مواد کمک کند. تعدادی از مطالعات نشان می دهد که سرکه ممکن است با مسدود کردن نشاسته ، از افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و دیابت نوع 2 جلوگیری کند.
برای بسیاری از داروهای طبیعی ، به نظر می رسد خطر کمی وجود دارد ، بنابراین یک رویکرد مشترک “چرا آن را امتحان نکنید؟” با این حال ، برای رژیم های غذایی با محتوای سرکه بالا ، چند هشدار مورد نیاز است و سرکه باید رقیق شود. اسیدیته بالای آن در صورت استفاده از “مستقیم” می تواند به مینای دندان آسیب برساند. به عبارت دیگر ، مصرف آن به عنوان بخشی از سس سالاد راه حل بهتری است.
برخی گزارش ها حاکی از آن است که سرکه سیب سطح پتاسیم کم را کاهش می دهد. دانستن این موضوع به ویژه برای افرادی که داروهایی مصرف می کنند که می توانند پتاسیم را کاهش دهند ، مانند دیورتیک های معمول که برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود ، بسیار مهم است. سرکه می تواند سطح انسولین را تغییر دهد. افراد مبتلا به دیابت باید به خصوص نسبت به سرکه محتاط باشند.
منبع:خبرآنلاین