سلامت خانواده

سرنوشت شیرهای مرجع چیست؟

نهایی بههانی: دکتر حمید خسراوی ، یک متخصص صنعت رژیم غذایی و مشاور و مدرس ، در مصاحبه ای با News Online گفت: “این تصور غلط در بین تعدادی از افرادی است که معتقدند تقلب و نقض در کارخانه های لبنی ایرانی در مقایسه با محصولات محلی محلی ، ارزش و ارزش های غذایی و محصولات غذایی است.”

۱۵ روی دریچه های مشکوک آزمایش کنید

معمولاً ، هر لبنیات صنعتی تحت نظارت یکی از کارخانه های لبنی بزرگ و معتبر در کشور است. برای اینکه مزارع دام روزانه با حمایت خود از کارخانه های خود روبرو نشوند ، لزوماً از نژادهای برتر و تغذیه بهینه برای دام استفاده می کنند و در محیط دام و شیردهی به سلامتی پایبند هستند. حدود 3 آزمایش اولیه در کارخانه های شیردهی در آزمایشگاه های مجهز انجام شده است ، و در صورت وجود تقلب در شیر مانند نشاط ، نشاسته ، آب ، چربی سبزیجات ، آب پنیر و غیره. با این حال ، سازمان دامپزشکی این کشور همچنین نظارت تخصصی در مورد دام و همچنین حمل و نقل نوزادان دارد.

اما این اقدامات هرگز روی دریچه های خام محلی انجام نمی شود ، که به طور سنتی از برخی از دام های محلی یا در مغازه های شهرداری از روستاها گرفته می شود. علاوه بر این ، برای میکروبی شدن شیر در کارخانه های فرآیندهای حرارتی و یخچال ، مبتنی بر زمان و دما معمولی است و میزان تغییر در ترکیبات شیر ​​کارخانه در مقایسه با دریچه های محلی که در خانه جوشانده شده است در پایین ترین سطح است و نحوه جوشاندن شیر محلی در خانه یکی از روشهای مخرب در ارزش رژیم غذایی شیر است.

سرانجام شیرهایی که کارخانه قبول نمی کند

اگر دریچه ارسال شده به کارخانه در طول آزمایشات رد شود ، تنها راه رفتن به کشاورز این است که به تأمین کنندگان غیر محلی بروید و شیر مرجع را با قیمت پایین تر بفروشید یا شیر را به چرخه تولید لبنیات بیاورید و ماست ، پنیر ، کرم و کره را با کمترین قیمت تهیه کنید. محصولات شیر ​​و لبنیات چنین مراکز اغلب از نظر دوزهای زیاد آفلاتوکسین یا وجود ویتز ، آب ، روغن نخل و غیره مشکوک هستند.

کلاهبرداری از دام

بعضی اوقات شرایط نامطلوب محیطی و عدم امکانات و خدمات باعث تقلب در برخی از دام ها می شود. به عنوان مثال ، اگر دام های کوچک با تعداد محدودی از دام نتواند شیر خود را به موقع به شیر خود را به وسایل نقلیه جمع آوری کند ، اولین بار پرتاب قالب های یخی در ظروف شیر به دلیل اجبار و نتیجه آب اضافه شده به شیر است. برای جلوگیری از ترش و برش شیر ، آنها همچنین از بسته های پودری استفاده می کنند که اغلب از طبیعت قلیایی ، میکروبی و خنثی هستند ، بنابراین ماهیت اسیدی شیر را خنثی می کنند. این موارد شامل جوش شیرین ، هیپوکلریت سدیم یا سفیدی و برخی مواد شوینده دیگر است. همچنین کلاهبرداران وجود دارند که با افزودن مواد خنثی کننده ، چربی گیاهی و استفاده از مشتقات پروتئین در این اصطلاح ، شیر که با کمترین کیفیت و ارزش غذایی به نام شیر به مصرف کنندگان می رسد.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا