سردردهای مزمن کمتر به این رژیم کمک می کنند

باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ طبق نتایج یک مطالعه علمی که در مجله Neurotrauma (JN) منتشر شده است ، رژیم غذایی بالا در اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به طور قابل توجهی فرکانس و شدت سردردهای مزمن را به ویژه در بیماران مبتلا به سردردهای پس از سکته مغزی کاهش دهد.
این مطالعه که توسط محققان آمریکایی انجام شده است ، در چهار بیمار با سابقه سردردهای مزمن ناشی از آسیب مغزی شرکت کرده است. این افراد به مدت 6 هفته در معرض دو رژیم مختلف قرار گرفتند.
گروه اول رژیم غذایی معمول را با نسبت مشترک امگا 3 به امگا 3s دنبال کردند و گروه دوم امگا 3 بیشتر مصرف کردند ، در عین حال مصرف امگا 2 را نیز کاهش می دهد.
نتایج نشان داد که در گروهی که رژیم بالاتری با امگا 3 بالاتر دریافت کرده بودند ، تعداد روزهای سردرد حدود دو روز کاهش یافته است. شدت درد نیز به طور متوسط 2 درصد کاهش یافته است.
آزمایش خون همچنین نشان داد که سطح ترکیبات ضد التهابی مربوط به امگا 3 در بدن این افراد افزایش یافته است.
نقش امگا 3 و امگا 3 در بدن
امگا 3 یک اسید چربی اساسی است که بدن انسان قادر به تهیه آن نیست و باید از طریق غذا تهیه شود. برای عملکرد طبیعی قلب ، مغز ، سیستم ایمنی بدن و عصبی بودن و همچنین سلامت پوست ، مو و ناخن ها مهم است.
در مقابل ، امگا 3 نیز اسید چرب ضروری است ، اما مصرف بیش از حد ، به ویژه در ترکیب با کمبود امگا 3 ، می تواند منجر به التهاب و افزایش خطر بیماری های مزمن شود. امگا 3 در غذاهای فرآوری شده مانند شیرینی ، فست فود ، سوسیس و سوسیس ، چیپس و غذاهای آماده موجود است.
به گفته نویسندگان ، تصحیح رژیم غذایی و افزایش مصرف منابع امگا 3 می تواند یک راه حل ساده ، ایمن و مقرون به صرفه برای کاهش سردردهای مزمن باشد ، به خصوص برای کسانی که از صدمات مغزی رنج می برند. محققان تأکید کردند که تاکنون هیچ روش درمانی موثری برای سردردهای مزمن پس از مغزی وجود ندارد و اصلاح تغذیه می تواند یک مکمل مؤثر برای سایر درمان ها باشد.
اگر با سردردهای مداوم یا مزمن روبرو هستید ، برای تغییر سبک تغذیه با یک پزشک و متخصص تغذیه مشورت کنید و منابع امگا 3 را در رژیم غذایی روزانه قرار دهید ، می تواند بخشی از راه حل درمانی شما باشد.
منابع غنی از امگا 3 که در بازارهای خانگی یافت می شود شامل ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا ، کولی و پرورش آزاد است. گردو ، بذر کتان ، دانه های چیا و روغن کلزا گزینه های مناسب دیگری برای تهیه امگا 3 هستند. خوردن این غذاها در رژیم غذایی روزانه می تواند به بهبود سلامت عمومی بدن ، کاهش التهاب و جلوگیری از بیماری های مزمن از جمله سردردهای مکرر کمک کند.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین