سرخ کردن سیب زمینی ها خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

از طرف دیگر ، همین مطالعه نشان داد که جایگزینی این سیب زمینی های سرخ شده با غذاهای کامل می تواند خطر ابتلا به بیماری قند خون را تا 5 ٪ کاهش دهد.
دکتر والتر ولت ، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد گفت: “پیام بهداشت عمومی در اینجا ساده و قدرتمند است: تغییر کوچک در رژیم غذایی روزانه ما می تواند تأثیر قابل توجهی در خطر ابتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.” “محدود کردن سیب زمینی ها- به ویژه محدود کردن سیب زمینی سرخ شده- و انتخاب منابع سالم و کربوهیدرات می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در کل جمعیت کمک کند.”
همانطور که تیم Wilt توضیح داد ، تحقیقات قبلی نشان داده است که سیب زمینی عامل اصلی تغذیه در ایجاد دیابت است.
اما آیا پختن سیب زمینی مهم است؟
این مطالعه جدید بر داده های مربوط به بیش از 5 نفر که در سلامت سلامت پرستاران ثبت نام کرده اند ، متمرکز شده است.
این مطالعات دارای یک سفارش معدن طلا برای محققان تغذیه است زیرا به مدت سه دهه ، شرکت کنندگان پرسشنامه های مفصلی را در مورد رژیم غذایی خود پر کرده اند.
این نظرسنجی ها همچنین در مورد تعداد فرکانس سیب زمینی سرخ شده ، سیب زمینی پخته شده ، هفته های جوشانده یا خالص و غلات کامل سؤالاتی پرسید.
البته سلامت هر یک از شرکت کنندگان بیش از 5 سال دنبال می شد. در این دوره ، 2 شرکت کننده به دیابت نوع 2 آلوده شدند.
در مورد سیب زمینی ، پخت و پز مهم بود: در حالی که فقط سه وعده سیب زمینی سرخ شده در هفته خطر ابتلا به دیابت را 5 ٪ افزایش می داد ، خوردن سیب زمینی های پخته شده ، جوشانده یا خالص هیچ تاثیری در خطر ابتلا به دیابت نداشت.
سید محمد موسووی ، نویسنده اصلی دانشگاه هاروارد ، گفت: “ما دریافتیم که جایگزین کردن سه وعده سیب زمینی سرخ شده با دانه های کامل- به عنوان مثال ، چسباندن یا نان کامل دانه- احتمال دیابت نوع 2 را تا 5 ٪ کاهش می دهد.” “حتی جایگزینی با خالص (نه غلات کامل) به جای سیب زمینی سرخ شده به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کرد.”