سرانه مصرف نان در ایران 3 برابر کشورهای جهان است
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، زهرا پوراحمد ضمن مقایسه میانگین مصرف نان در ایران و سایر کشورها گفت: سرانه مصرف نان در کشور دو تا سه برابر میانگین کشورهای جهان است.
وی درباره اهمیت سبوس در نوع آرد تهیه نان گفت: سبوس گندم غنی ترین منبع غذایی فیبرهای غذایی نامحلول و فیبرهای گیاهی است.
کارشناس اداره کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: سبوس حاوی ویتامین های گروه B، C، E، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است. نان های تیره سبوس بیشتری دارند اما ذائقه غذایی مردم ما بیشتر جذب نان های روشن می شود.
وی اظهار داشت: استفاده از آرد سفید بدون سبوس باعث افزایش قند خون و در نتیجه افزایش انسولین در بدن می شود. .
پوراحمد گفت: از آنجایی که سازمان غذا و دارو نظارت بر ایمنی و سلامت محصولات سلامت محور را بر عهده دارد، بازرسی از کارخانه ها و نانوایی های سرپوشیده آرد به صورت مستمر انجام و محصولات تولیدی مورد آزمایش قرار می گیرد.
کارشناس اداره کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به شهروندان توصیه کرد از نان های تیره با آرد سبوس دار و حاوی سبوس بیشتر مانند نان سنگک استفاده کنند و خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی و تقاضای مردم از نانوایی ها می تواند نقش بسزایی داشته باشد. در تشویق پخت نان با آرد سبوس دار در نانوایی ها.