سلامت خانواده

سایه بیماری های عصبی تهدیدهای مربوط به سلامت جامعه

بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون ، از جمله شایع ترین اختلالات عصبی در جهان ، علاوه بر اثرات فردی آنها ، بار عمده ای بر جوامع و سیستم های بهداشتی و افزایش سن ، با تخریب سلولهای عصبی و اختلال در سیستم های عصبی و اختلال در سیستم های عصبی همراه است.

آلودگی هوا و رویارویی با آلاینده های صنعتی ، از جمله فلزات سنگین و مواد شیمیایی سمی ، خطر ابتلا به این بیماری ها را افزایش می دهد ، زیرا آنها به طور کلی از طریق تولید رادیکال های آزاد به سلولهای عصبی و سلولهای عصبی آسیب می رسانند و از این طریق مواد مغذی سرشار از آنتی اکسیدان ها ، مانند میوه ها ، مانند میوه ها را کاهش می دهند.

التهاب مزمن در بدن ناشی از تغذیه ناکافی و مصرف غذاهای مضر ، مانند غذاهای سرخ شده و فرآوری شده ، می تواند بر عملکرد سیستم عصبی تأثیر بگذارد ، که با آسیب تدریجی نورونها و غذاهای ضد التهابی از جمله روغن زیتون ، روغن ماهی همراه است ماهی قزل آلا و دانه ها کوهنه تنها به کاهش التهاب کمک می کند بلکه باعث بهبود سلامت کلی مغز می شود.

کمبود ویتامین های مهم مانند ویتامین های B12 ، به ویژه ویتامین های B12 ، می تواند منجر به ضعف سیستم عصبی شود و این ویتامین ها در غذاهایی مانند تخم مرغ ، شیر و کبد یافت می شوند و استفاده از آنها برای تقویت و حفظ سلامت نورون ها و اسید فولیک در سبزیجات سبز مانند اسفناج ضروری است.

افزایش شیوع بیماری های آلزایمر و پارکینسون / چه عواملی بر این بیماری ها تأثیر می گذارد؟

رضا امانی ، متخصص تغذیه و متخصص تغذیه یاران تغذیه بالینی وی در گفتگو با یک خبرنگار ایمانا ، گفت که انتظار می رود بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون از 5 سالگی و بیش از 5 سالگی شیوع بیشتری داشته باشد و می گوید: سن بیماری آلزایمر و پارکینسون ، بیماری های عصبی اول و دوم و دومین بیماری در جهان ، کاهش یافته است.

وی افزود: شیوع این بیماری ها در حال افزایش است و آمار این وضعیت را نشان می دهد ، و افزود که سن بیماری های آلزایمر و پارکینسون کاهش یافته و به 5 سال تا 5 سال و پایین تر رسیده است ، یکی از دلایل این تغییر ، آلاینده ها و آلودگی هوا.

متخصص تغذیه و یاران تغذیه بالینی اظهار داشت که بیماری هایی مانند بیماری های آلزایمر و پارکینسون به عنوان بیماریهای چند فاکتور در نظر گرفته می شوند: فاکتور ژنتیکی حداقل 5 ٪ از علت این بیماری ها و پیشینه های ژنتیکی برای افراد مبتلا به این بیماری ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

عوامل کلیدی و مؤثر در سبک زندگی برای حفظ سلامتی

امانی گفت: تغذیه ، استرس و قرار گرفتن در معرض آلاینده ها می تواند دلایل دیگر این بیماری ها باشد: زندگی شاد ، اجتناب از استرس ، توجه به تغذیه مناسب و تحرک کافی از عوامل اصلی است که به عنوان سبک زندگی یا سبک زندگی گفته می شود.

او گفت که در همه بیماری ها وابسته به عصب شناسی مانند آلزایمر ، پارکینسون ، هام اینمیگرن و حتی سکته مغزی ، فعالیت بدنی ، نوع تغذیه ، اوقات فراغت ، استرس و خوشبختی مؤثر هستند ، گفت: الگوی تغذیه انتخاب شده تأثیر اساسی در جلوگیری از بیماری ها دارد و انتخاب افراد به شرایطی مانند آگاهی عمومی و تخصصی ، اطلاعات و سطح رسانه بستگی دارد.

متخصص تغذیه و یاران تغذیه بالینی گفت که نوع چربی یکی از مباحثی است که باید در نظر بگیرید. وی افزود: نوع اسیدهای چربی که افراد در الگوهای رژیم غذایی خود مصرف می کنند بسیار مهم است ، در حالی

سایه بیماری های عصبی تهدیدهای مربوط به سلامت جامعه

مصرف چربی های ترانس و اشباع شده موجود در غذاهای فرآوری شده و فست فود همچنین می تواند عملکرد شناختی و تخریب سلولهای عصبی را کاهش دهد و توصیه می شود چربی های سالم مانند امگا -3 در گردو ، ماهی و ماهی و ماهی در گردو ، ماهی و ماهی توصیه می شود. اووکادو رژیم غذایی برای محافظت از نورون ها وجود دارد.

یک رژیم غذایی پر از قندهای تصفیه شده می تواند قند خون را افزایش داده و در نهایت به سلولهای عصبی آسیب برساند و جایگزین این قندها با منابع سالم مانند میوه های تازه ، غلات کامل و عسل طبیعی به کاهش اثرات مضر و حفظ سلامت مغز کمک می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در انواع توت ها ، شکلات تلخ و چای سبز اثرات مثبتی در کاهش آسیب ناشی از رادیکال های آزاد و همچنین دارند فلاونوئیدهای که در مرکبات وجود دارد و سبزیجات می توانند حافظه و توانایی شناختی را بهبود بخشند بخشیدن و از پیشرفت بیماریهای تحلیلی جلوگیری کنید.

در این میان ، کم آبی بدن می تواند غلظت ، خستگی ذهنی و آسیب به سلولهای عصبی را کاهش دهد ، بنابراین مصرف آب کافی و مصرف غذاهای آبدار مانند خیار ، هندوانه و پرتقال می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد. بخشیدن و از تخریب سلولهای عصبی جلوگیری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا