سازمان غذا و داروی: هیچ شکلاتی نخورید – خبرگزاری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتزهر با اشاره به اهمیت چربی های مورد استفاده در شکلات های صنعتی ، گفت: “کره کاکائو یکی از اصلی ترین مواد در تولید شکلات های با کیفیت است ، اما در بعضی از محصولات ، از جایگزینی کره کاکائو بر اساس روغن نخل استفاده می شود که می تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد.”
کره کاکائو حاوی اسید چرب است وابسته به استیل این یک اثر خنثی بر سطح کلسترول است ، اما بر خلاف روغن های جایگزین ، معمولاً حاوی اسیدهای چرب خجالتی وت نخلستان استفاده طولانی مدت می تواند کلسترول مضر را افزایش داده و باعث ایجاد مشکلات قلبی عروقی شود.
تفاوت بین کاکائو و شکلات
با اشاره به تفاوت بین کاکائو و شکلات ، بریز احمد توضیح داد: کاکائو و شکلات هر دو از دانه های درخت کاکائو به دست می آیند ، اما تفاوت های قابل توجهی وجود دارد. کاکائو به عنوان پودر یا کره ای استخراج شده از دانه های کاکائو گفته می شود و در دو شکل اصلی ، پودر کاکائو و پودر کاکائو و پودر کاکائو یافت می شود.
وی گفت: “اما شکلات ترکیبی از پودر کاکائو ، کره کاکائو ، شکر و گاهی اوقات شیر است.” شکلات انواع مختلفی از جمله شکلات تلخ دارد که درصد بالایی از شکلات کاکائو و شکر دارد که حاوی شیر و شکر بیشتری است و شکلات سفید متشکل از کره کاکائو شیر و شکر است و فاقد پودر کاکائو است.
ری احمد همچنین گفت که شکلات محصولی است که از کره کاکائو استفاده می کند و کالاهای با کیفیت و با کیفیت بهتر و کالای کاکائو یا کاکائو محصولی است که در آن کره کاکائو توسط روغن های مبتنی بر نخل استفاده نمی شود و از کیفیت پایین تر استفاده می شود.
نیاز به آگاهی مصرف کننده در خرید شکلات
رئیس سازمان غذا و داروی با تأکید بر اهمیت پردازش مناسب شکلات های صنعتی ، گفت: تولید شکلات با کیفیت بالا به دانش و تجهیزات فنی نیاز دارد. برخی از تولید کنندگان به دلیل محدودیت های فنی یا کاهش هزینه ها ، به استفاده از روغنهای جایگزین کم مصرف روی می آورند که می تواند بر سلامت مصرف کنندگان تأثیر بگذارد.
وی از مصرف کنندگان خواست تا هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات وارد شده روی بسته بندی توجه کنند.
در پایان ، ری احمد گفت: “شکلات واقعی به راحتی در دمای بدن ذوب می شود و دارای بافتی صاف است ، در حالی که محصولات حاوی روغنهای جایگزین معمولاً موم و بافت سنگین در دهان ایجاد می کنند. دانستن این اختلافات و انتخاب محصولات با مواد مناسب می تواند به حفظ سلامت مصرف کنندگان کمک کند.”