سلامت خانواده

زیرساخت های پذیرش مجازی و شهری آماده اجرا است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدعلی Motlaq گفت: بیمارانی که ما کار بسیار خوبی داریم در سه گروه هستند. گروهی که در حال تشخیص است و هنوز تشخیص داده نشده است اما درمان آنها آغاز شده است ، گروه دوم بیماران که درمان آنها به پایان رسیده و دنبال می شود و گروه سوم کسانی هستند که تحت درمان قرار می گیرند.

وی افزود: “در مورد بیمارانی که دنبال می کنند ، روال پیگیری انجام می شود و معمولاً مشکل جدی یا نیاز حاد ندارند ؛ مگر اینکه به عود مظنون باشند. اما بیمارانی که در مرحله درمانی هستند و خدمات تشخیصی و درمانی دریافت می کنند ، به احتمال زیاد در روند درمان آسیب می بینند.

مطلق ادامه دارد: در جامعه علمی نشریه رادیوییاین اقدام این بود که با هماهنگی متخصصان در شهرهای مختلف ، اگر بیمار در شهر یا در مرکز کشور تحت درمان قرار گیرد و روند درمان مختل شود ، همکاران ما در شهرهای دیگر می توانند این بیماران را بپذیرند تا درمان آنها متوقف نشود. اما این یک راه حل کوتاه مدت است و برنامه ریزی مؤثر باید در دراز مدت انجام شود.

وی گفت: “در این رابطه ، اگر وزارت همکاری های بهداشتی ارائه شود ، ما با راه اندازی یک پرونده الکترونیکی و یک سیستم ویزیت مجازی برای بیماران مبتلا به سرطان ، آماده بسیاری از نیازهای مراجعه به بیمار هستیم.” در بسیاری از موارد ، پس از درمان ، بیماران فقط برای بررسی نتایج آزمایش یا وضعیت کلی ، یک پزشک را می بینند. این مراجعه ها می توانند از طریق یک ویزیت مجازی انجام شوند و پزشک تصمیم می گیرد که آیا بیمار بر اساس اطلاعات دریافت شده به درمان نیاز دارد یا خیر.

وی افزود: “در صورت نیاز به درمان ، و در صورت امکان در یک شهر کوچکتر ، از طریق همان پرونده الکترونیکی و سیستم ارجاع ، پزشک مربوطه در آن شهر می تواند به درمان ادامه دهد.” جامعه علمی نشریه رادیویی ایران با کمک وزارت بهداشت آماده اجرای یک بازدید کننده مجازی و سیستم کپی الکترونیکی برای بیماران سرطانی است.

با اشاره به اقدامات انجام شده در هفته های اخیر ، Motlaq گفت: “در دو هفته اختلال در روند درمان ، نیازهای درمانی در شهرهای دیگر از طریق هماهنگی بین همکاران در شهرهای مختلف برآورده شد. در مورد پرتودرمانی ، این مسئله پیچیده تر است ، اما در صورت شیمی درمانی امکان ارائه خدمات در شهرهای کوچک وجود دارد.

وی گفت: “همانطور که اشاره کردم ، نیازهای بسیاری از بیماران با بازدیدهای مجازی برآورده می شوند.” داشتن نسخه ، دستورالعمل پزشک و توصیه های تجویز شده برای بیماران می تواند بسیار مفید باشد.

رئیس انجمن علمی نشریه رادیویی ایران ادامه داد: بیماران در مرحله تشخیص نیز می توانند بسیاری از نیازهای خود را از طریق سیستم های الکترونیکی برآورده کنند. در مورد بیماران پیگیری ، این همان چیزی است که قبلاً از وزارت بهداشت خواسته بودیم. برای ادغام بخشی از خدمات بیماران سرطانی در شبکه بهداشتی. تا بتوانیم بیماران را از طریق پزشکان شبکه ، که عمدتاً ثابت و به خوبی شناخته شده است ، تحت پوشش قرار دهیم.

Motlade ادامه داد: بسیاری از این خدمات واضح و قابل پیش بینی هستند و به راحتی قابل ارائه هستند و در صورت لزوم نسخه الکترونیکی صادر می شود.

وی تأکید کرد: “به طور طبیعی در هر بیماری ،” زمان “نقش مهمی ایفا می کند ؛ اما در سرطان ، این نقش بسیار جسورانه تر است. هرگونه تغییر در مراقبت های بهداشتی می تواند خطر عود را افزایش دهد. بنابراین ، ما باید از تاخیر قابل اجتناب جلوگیری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات بیمار به یک بیماری تبدیل می شود و تأخیر در درمان اجتناب ناپذیر است. اما در مواردی که می توانیم از تأخیر جلوگیری کنیم ، باید ترتیبات لازم را انجام دهیم. نقشی که سیستم بهداشتی ، انجمن های علمی و متخصصان در جلوگیری از این تاخیرها ایفا می کنند بسیار مهم است. از آنجا که این تأخیرها هم خطر عود را افزایش می دهد و هم اثربخشی درمان را کاهش می دهد.

Motlaq گفت: “در شرایط بحرانی ، اضطراب فردی و اجتماعی افزایش می یابد و در چنین شرایطی نقش سیستم پشتیبانی برای بیماران مبتلا به سرطان بسیار برجسته تر می شود.” داشتن روانشناسان در کنار تیم درمانی آنکولوژی و ارائه خدمات روان درمانی به بیماران بسیار مهم است. همچنین نقش خود پزشکان انکولوژیست همچنین برای قابلیت اطمینان برای بیماران و کاهش اضطراب آنها مهم است.

وی ادامه داد: در بسیاری از موارد ، این اضطراب نه تنها بر بدن بیمار تأثیر می گذارد ، بلکه نقش مهمی در پذیرش درمان و پیگیری نیز دارد. بنابراین ، کاهش این اضطراب ها برای جلوگیری از تشدید عوارض روانی و درمانی مهم است.

در پایان ، رئیس جامعه علمی نشریه رادیویی ایران گفت: “در شرایط فعلی ، ما به همکاری بیشتری بین گروه های تخصصی ، انجمن های علمی و وزارت بهداشت بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا بهترین خدمات ممکن را به بیماران ارائه دهیم.” پیشنهاد من این است که ، مانند سایر شرایط غیر طبیعی و بحرانی ، رابطه مداوم ما با سیاست گذاران بهداشتی می تواند تقویت شود تا بتوانیم راه حل های مؤثر برای کاهش مشکلات بیمار و بهبود خدمات درمانی در کمترین زمان ارائه دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا