زیاد به دنبال قرص نباشید. امگا 3 را از این غذاها جذب کنید تا به سرطان مبتلا نشوید
به گزارش خبرآنلاین، کارشناسان توصیه می کنند تا جایی که می توانید از رژیم غذایی خود امگا 3 دریافت کنید. اسیدهای چرب امگا 3 EPA و DHA در ماهی های چرب مانند سالمون، شاه ماهی، ساردین و سالمون یافت می شوند. صدف و حلزون های دریایی نیز منابع خوبی هستند.
به گزارش یورونیوز، انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می کند که هفته ای دو وعده از این ماهی بخورید، هر وعده حدود 85 گرم یا حدود سه چهارم فنجان ماهی خرد شده است. برخی از انواع ماهیها، بهویژه گونههای بزرگتر مانند ماهی تن، حاوی سطوح بالاتری از جیوه یا سایر آلایندههای زیستمحیطی هستند، بنابراین برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری، بهتر است از انواع غذاهای دریایی استفاده کنید.
یکی دیگر از اسیدهای چرب امگا 3 به نام آلفا لینولنیک اسید (ALA) در مغزها و دانه هایی مانند گردو، دانه کتان و دانه چیا یافت می شود. طبق وب سایت دانشکده پزشکی هاروارد، دانه کتان و روغن بذر کتان حاوی بالاترین میزان ALA هستند. می توانید دانه کتان یا دانه چیا را روی ماست بپاشید و مقدار کمی آجیل را به عنوان میان وعده در طول روز مصرف کنید.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین