سلامت خانواده

زنگ برای والدین زنگ زد. اضطراب اجتماعی توسط نوجوانان کمین می شود – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

آژانس خبری مهر گروه بهداشتی: بزرگسالی یک فصل از زندگی است که در آن بدن و روان در همان زمان تغییر می کنند. دوره ای بین دوران کودکی و بزرگسالی ، جایی که شخص خود کودک نیست و هنوز به بلوغ و ثبات بزرگسالان امروز نرسیده است. در این لحظه چالش برانگیز ، اضطراب اجتماعی یکی از شایع ترین اختلالات است که نوجوانان تجربه می کنند. اضطراب که ممکن است از صحبت با جمعیت بترسد ، نگران قضاوت دیگران باشد یا حتی از حضور در موقعیت های اجتماعی امتناع ورزد.

چنین احساسی می تواند به تدریج منجر به انزوا ، کاهش عزت نفس و شکل گیری اعتقادات منفی در مورد خود شود ، با وجود تغییرات گسترده جسمی ، روانی و اجتماعی که نوجوانان در این دوره با آن روبرو هستند ، عدم آگاهی و همراهی مؤثر والدین می تواند به آینده ای افزایش یابد. از آنجا که مرزهای بین واقعیت و دنیای مجازی روز به روز کمتر و بیشتر می شود ، نقش خانواده ها در هدایت ، پذیرش و حمایت از فرزندانشان از همیشه مهمتر شده است.

در این رابطه ، خبرنگار مهر روانشناسی بالینی متخصص Farzaneh Ameriاو مکالمه داشت.

اضطراب اجتماعی چیست؟

آمری: اضطراب اجتماعی یکی از انواع اضطراب است و گفته می شود هیجان یا التهاب است که شخص از حضور در یا با دیگران برای او اتفاق می افتد و باعث می شود فرد از بودن در چنین شرایطی ترسیده و احساس تهدید کند.

ایجاد جامعه می تواند بر روند زندگی عادی و مشکلات تجربه ، از جمله تمسخر ، تأثیر بگذارد ، هنگامی که کودک در کودک اطمینان نداشته باشد ممکن است به تدریج در کودک مختل شود.

چرا اضطراب اجتماعی در بین نوجوانان شایع تر است؟

آمری: افراد در دوران نوجوانی اضطراب های مختلفی را تجربه می کنند ، یعنی در بزرگسالی ، زیرا فرد از کودکی عبور می کند و اعتقادات وی تغییر کرده و با مشکلات سازش می کند. این تغییرات می تواند فیزیولوژیکی باشد ، و این باعث می شود نوجوان به بزرگسالان فکر کند ، اما به دلیل محدودیت های آن ، زیرا خانواده هنوز اتفاق نیفتاده است و از طرف دیگر ، انتظارات زیادی توسط نوجوانان خواسته می شود که باعث می شود کودک بحران هویت داشته باشد و این بحران باعث کاهش عزت نفس و عزت نفس می شود.

یکی دیگر از دلایل اضطراب اجتماعی ، تولد بین نسلی است ، وقتی کودک می خواهد مصالحه گذشته را با خانواده بگذرد ، خانواده احساس اضطراب و تردید نسبت به فرزند خود دارند. این نگرانی خانواده باعث می شود کودک اگر نتواند وظایف خاص خود را انجام دهد ، با آن برخورد کند؟

این اولین قدم به سمت درگیری بین نسلی را ایجاد می کند. خانواده هنگام مواجهه با این اضطراب ، با آن روبرو می شوند و این باعث می شود نوجوانان مشکل داشته باشند و اگر این مشکلات حل نشده باشد ، می توانند باعث اختلالات شوند.

فیزیولوژیکی نوجوانان رشد می کند ، خودش بلندتر و بزرگتر می شود ، و در تحولی که فرزند ما را درگیر می کند ، در مورد اضطراب ایجاد شده شک و تردید خواهد کرد و اگر این امر با رفتار ناخودآگاه والدین همراه باشد ، باعث سردرگمی بیشتری در فرد خواهد شد. و سرانجام ، نتیجه این آشفتگی کودک بدون عزت نفس و عزت نفس خواهد بود.

نقش فضای مجازی در افراد با اضطراب اجتماعی چیست؟

آمری: فضای مجازی نه تنها برای نوجوانان بلکه برای همه سنین می تواند مشکل ساز باشد ، بلکه همیشه خطر بیشتری برای سنین جوان وجود دارد. متأسفانه ، فضای مجازی تمام اطلاعاتی را که در همه سنین بدون سانسور وجود ندارد ، فراهم می کند و شاید اطلاعاتی که فرزند ما در سنین خود به دست آورده است ، سالها زندگی وی باشد و این باعث اضطراب می شود.

اگر کودک آزادی زیادی داشته باشد و اطلاعاتی را در مورد این شبکه ها بدون نظارت دریافت کند ، خطرات زیادی برای سلامت روان ایجاد می کند.

اضطراب کودک در جامعه اضطراب اجتماعی در کودک خوب است

چگونه والدین می توانند به فرزندان خود در دوران نوجوانی کمک کنند؟

آمری: مرحله نوجوانی آغاز بحران کودکان است ، زیرا این نوجوان هنوز مؤلفه های منطقی ، عاطفی و آشتی پیدا نکرده است و والدین باید با راهنمایی صحیح به نوجوان کمک کنند تا از دنیای کودکی خارج شوند و مسئولیت را بیاموزند. هرچه والدین به فرزندشان نزدیکتر باشند ، نجیب نوجوان از والدین خارج می شود و با آنها مشورت می کند.

از طرف دیگر ، والدین در نزدیکی فرزند خود برای به حداقل رساندن مداخلات خود به این ترتیب که رابطه آنها با نوجوان قطع نشود و کودک احساس می کند که آنها آن را به عنوان یک نوجوان پذیرفته و از درون گرایی خارج شده اند. اگر این مراحل دانش خود بدون مداخله والدین انجام نشود ، در دنیای امروز ، با وجود فضای مجازی ، کودکان در جامعه می توانند با خطرات روبرو شوند.

نقش والدین در بزرگسالی چیست؟

آمری: اولین قدم این است که والدین نقش والدین را برای فرزندان خود دارند ، بارها که برخی از والدین نقش خود را نمی دانند و وقتی این نقش به درستی انجام می شود ، نوجوانی و تغییر کودک کمتر به چالش کشیده می شوند.

مسئله دوم کنترل استفاده کودک از تلفن های همراه و فضای مجازی است که در صورت عدم کنترل ، این خبر را می خواند یا می بیند یا می بیند که ممکن است زودتر از سن آنها باشد و می تواند آسیب زیادی به خلق و خوی آن وارد کند ، و اگر این کنترل ها نباشد ، ممکن است مشکلی به نام اضطراب اجتماعی در جامعه افزایش یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا