سلامت خانواده

زندگی با پارکینسون ؛ وابسته به مصنوعی

پارکینسون یکی از رایج ترین اختلالات است وابسته به عصبی در جهان است که بیشتر افراد بالای 5 سال تأثیر می گذارد ، اگرچه موارد زودرس گزارش شده است ، با تخریب تدریجی سلولهای عصبی تولید دوپامین در منطقه. سبانازی نارام مغز شروع می شود. دوپامین نقش مهمی در تنظیم حرکات بدن ، خلق و خوی و عملکرد شناختی ایفا می کند و کاهش سطح این انتقال دهنده عصبی می تواند منجر به علائمی مانند لرزش غیر ارادی ، حرکت آهسته ، سفتی عضلات و اختلال تعادل و با پیشرفت بیماری ، مشکلاتی مانند افسردگی ، اختلال خواب و دمانسونیک نیز شود. بهبود

درمان پارکینسون به طور معمول بر اساس داروهایی مانند لودوپاآگونیست های دوپامین و مهار کننده های COMT مبتنی بر این هستند ، اما نقش تغذیه در مدیریت علائم و بهبود پاسخ به درمان ها به طور فزاینده ای مورد توجه قرار گرفته است ، تغذیه مناسب می تواند به کاهش التهاب سیستمیک ، بهبود انرژی هضم ، حفظ عملکرد روزانه ، تقویت عملکرد شناختی و حتی کاهش نوسانات حرکتی و کمک به تغذیه و برخی از آنها کمک کند. این یک استراتژی جامع درمانی است که باید بر اساس وضعیت فردی بیمار با دقت تنظیم شود.

یکی از چالش های مهم تغذیه ای در بیماران پارکینسون ، تعامل بین مصرف پروتئین و جذب دارو است لودوپا است ؛ لودوپا برای عبور از سد خونخوار ، با هضم پروتئین به رقابت نیاز دارد و پروتئین زیاد در وعده های غذایی در نزدیکی دارو می تواند جذب دارو را کاهش داده و اثربخشی آن را مختل کند ، بنابراین توصیه می شود بیماران پروتئین را بیشتر در شام و صبحانه و صبحانه و صبحانه و صبحانه و صبحانه کاهش دهید. نظر متخصص تغذیه و نیازهای کلی بدن برای پروتئین برای جلوگیری از سوء تغذیه را در نظر می گیرد.

استرس اکسیداتیو یکی از عوامل مهم در تخریب سلولهای عصبی و پیشرفت بیماری ها وابسته به عصبی مانند پارکینسون ، رادیکال های آزاد از فرآیندهای متابولیک می تواند به ساختار سلولی آسیب برساند و مرگ سلولی را تسریع کند و مواد مغذی سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C ، ویتامین E ، فلاونوئیدها و پلی فنولها مانند مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، مواد مغذی را نشان می دهد و مطالعات مفید است. با کاهش خطر ابتلا به بیماری عصبی و بهبود عملکرد شناختی.

علت بیماری پارکینسون چیست؟

Fariborz Khorush ، یک متخصص مغز و اعصاب ، سردرد و استاد دانشگاه بیماری پارکینسون یکی از بیماریهای تحول گرا است که در آن بخش خاصی از مغز (بدن سیاه) تأثیر می گذارد ، به خبرنگار می گوید: “این تولید دوپامین در مغز را مختل می کند ، که یک ماده خاص است که دارای واسطه ای است که بخش های مختلف سیستم عصبی انسان را هماهنگ می کند.”

وی گفت: با کاهش تولید دوپامین در مغز ، تعادل و هماهنگی قسمتهای مختلف سیستم عصبی مختل می شود و علائم مختلف این بیماری رخ می دهد ، اضافه می کند: دوپامین تأثیر بر خوشبختی و در برخی از بیماری های روانپزشکی آگونیست های دوپامین یا تقویت کننده های دوپامین دارد. حریف آنها هستند ، از آن استفاده می شود.

یک متخصص مغز و اعصاب ، سردرد و استاد دانشگاه با بیان اینکه دوپامین یک ماده شیمیایی است که در عملکرد حرکتی قسمتهای مختلف بدن تأثیر دارد و کمبود آن باعث بیماری پارکینسون می شود: شایع ترین علائم بیماری پارکینسون لرزش است که نوع خاصی از لرزش و بدون لرزش ندارد.

کندی حرکت عضلات و خشکی در بیماران مبتلا به پارکینسون

با بیان اینکه در این نوع لرزش ، وضعیت شمارش پول در دست بیمار وجود دارد که شکل بسیار خاصی دارد و در برخی از بیماران بیماران پارکینسون دیده می شود: این علائم برای بیماران پارکینسون بسیار مفید است و سایر علائم شامل حرکت آهسته است.

وی گفت: بیمار مبتلا به بیماری پارکینسون حرکات بسیار کندتر خواهد داشت و این کندی در پیاده روی و سایر فعالیت ها از جمله غذا خوردن ، گفت: “سرعت بیماران درگیر در پارکینسون و علائم دیگر خشکی است که در مفاصل بیمار دیده می شود.”

این متخصص مغز و اعصاب ، سردرد و استاد دانشگاه گفت که خشکی و سفتی در مفاصل بیماران درگیر در پارکینسون در حین معاینه به وضوح قابل مشاهده است: وقتی مفصل بیمار زیر دست پزشک منتقل می شود ، دنده توسط پزشک احساس می شود که فرد هنگام حرکت احساس می کند.

زندگی با پارکینسون ؛ وابسته به مصنوعی

مشکلات تغذیه ای بیماران مبتلا به پارکینسون / تأثیر بیماری پارکینسون با پروتئین

رضا امانی ، متخصص تغذیه و کمک هزینه تغذیه بالینی وی با بیان اینکه برخی از مشکلاتی که برخی از بیماران تجربه می کنند بیماری پارکینسون و آلزایمر به دلایل شخصی مانند بیماران مبتلا به بیماری های اساسی مانند دیابت و مشکلات دستگاه گوارش است ، به گزارشگر IMNA: مشکلات دستگاه گوارش در بیماری های پارکینسون و بیماری های پارکینسون گفت. هام SS به دلایل ، از جمله عوارض دارویی ، عدم فعالیت و ماهیت خود بیماری شایع تر است.

وی گفت: در مراحل پیشرفته بیماری پارکینسون ، بیماران مبتلا به مشکل بلعیدن و جویدن غذاها ، بیمار نیز ممکن است به دلایل دیگر مانند سن بالاتر از مشکلات دهان و دندان رنج ببرد و همه این شرایط ممکن است برای توصیه ها و راهکارهای هر بیمار متفاوت باشد و شرایط هر بیمار باید مورد توجه قرار گیرد.

متخصص تغذیه و متخصص تغذیه گفت: نقش پروتئین ها در بیماری پارکینسون بسیار مهم است: داروهای تجویز شده برای بیماران پارکینسون ، با پروتئین های بدن ، تعامل یا تداخل و بیمار نمی تواند این داروها را با غذاهای غنی پروتئین مصرف کند ، بنابراین باید در پروتئین استفاده شود.

کدام ویتامین ها برای بیماران مبتلا به پارکینسون مورد نیاز است؟

امانی گفت: اگرچه بیماران پارکینسون نیز دارای تجزیه و تحلیل عضلات هستند ، محدودیت پروتئین برای این بیماران ایجاد می شود و متخصصان رژیم غذایی باید با برنامه ریزی مناسب پروتئین را برای این بیماران فراهم کنند: برخی از ویتامین ها ممکن است در بیماران پارکینسون مجاز نباشند.

وی گفت: ویتامین B6 یک ویتامین است که برای اختلالات مانند افسردگی توصیه می شود ، اما بیماران پارکینسون نباید از این ویتامین استفاده کنند ، و اگر برای بیماران آلزایمر بسیار مفید است ، وی می گوید: با توجه به موارد ذکر شده ، دیفرانسیل های پزشکی باید از اهمیت بالایی برای پزشک برخوردار باشند.

متخصص تغذیه و متخصص تغذیه بالینی گفت: توزیع وعده های غذایی در طول روز و قوام وعده های غذایی برای جویدن نیز برای بیماران مبتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون مهم است: استفاده صحیح از منابع غذایی مانند آنتی اکسیدان ها ، امگا -3 و منابع چربی و کاهش منابع چربی.

زندگی با پارکینسون ؛ وابسته به مصنوعی

یبوست یکی از رایج ترین و آزار دهنده ترین مشکلات در بیماران پارکینسون است که می تواند با کاهش تحرک گوارشی ، مصرف داروهای خاص ، کاهش فعالیت بدنی و اختلال در تنظیم روده ایجاد شود ، که نه تنها می تواند باعث ناراحتی جسمی شود ، بلکه برای جذب داروها ، تغذیه کافی ، مصرف کافی از فیبر نیز وجود دارد. پروبیوتیک هایی مانند ماست غنی و کفیر ممکن است تنظیم شوند کف میکروبی روده میکروبی و عملکرد گوارشی بهبود یافته و در موارد شدید ، مشاوره با یک متخصص تغذیه برای تنظیم مناسب رژیم غذایی ضروری است.

اسیدهای چرب امگا -3 ، به ویژه DHA و EPA ، نقش مهمی در حفظ سلامت مغز و کاهش التهاب دارند. این ترکیبات در ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا ، ساردین و ماهی تن و همچنین در چیا ، گردو و بذر کتان یافت می شوند و مطالعات نشان داده است که مصرف منظم امگا -3s می تواند کاهش یابد و امگا -3 را کاهش می دهد. و شناختی و امگا -3 می توانند به عنوان یک مکمل غذایی مؤثر به همراه داروهای دارویی مورد استفاده قرار گیرند ، اما مکمل های امگا -3 باید با پزشک مصرف شوند تا در داروها دخالت کنند. اعلامیه یا داروهای دیگر برای جلوگیری از آن.

بیماران پارکینسون به دلیل کاهش تحرک ، تعادل و افزایش خطر زمین در معرض شکستگی استخوان قرار دارند و از طرف دیگر ، کمبود ویتامین D در افراد مسن شایع است و می تواند جذب کلسیم را کاهش دهد و منجر به پوکی استخوان و مصرف مواد مغذی کلسیم مانند لبنیات ، سوختگی ، سبزیجات و خونریزی شود ، آیتاره های موجود در سطح ویتامین ها ، و در حال بررسی میزان ویتامین است. یک پزشک می تواند از عوارض جدی جلوگیری کرده و ایمنی حرکتی بیمار را افزایش دهد.

با توجه به پیچیدگی های بیماری پارکینسون ، تفاوت های فردی در علائم ، داروها ، وضعیت دستگاه گوارش و نیازهای غذایی ، یک رژیم غذایی عمومی برای همه بیماران امکان پذیر نیست و مشاوره با یک متخصص تغذیه می تواند به طور دقیق وعده های غذایی ، برنامه ریزی دارو و مواد غذایی ، جلوگیری از برهم کنش های دارویی و جلوگیری از برهم کنش های دارویی و جلوگیری از برهم کنش داروها بلعیدن مداخلات غذایی تخصصی می تواند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی داشته باشد و تغذیه در پارکینسون باید به عنوان بخشی از درمان چند وجهی در نظر گرفته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا