بهداشت و درمان

زنجیره توزیع دارو نیازمند بازنگری جدی است

Farzaneh Hamedi Vafa با اشاره به چالش های موجود در توزیع مواد مخدر و سیستم توزیع تجهیزات پزشکی ، گفت: “صدور مجوز برای شرکت های توزیع ظرفیت غیر اجرایی یکی از اصلی ترین دلایل اختلال در بازار و شکل گیری نواقص ساختگی است.”

وی افزود: “در حال حاضر ، برای شرکت های توزیع مواد مخدر که نه ظرفیت مالی دارند و نه زیرساخت های اجرایی ، مجوزهایی صادر شده است.” این امر باعث کاهش مقاومت مالی در زنجیره و اختلال در تأمین مواد مخدر شده است.

به گفته معاون مدیر غذا و پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، شیوع سبدها و توزیع غیر استاندارد از نظر مصنوعی در بازار کمبود دارد.

Hamedi Vafa گفت: برخی از واردکنندگان تجهیزات پزشکی که از سیستم های رسمی دور می زنند ، این محصول را با قیمت بالاتری از شبکه رسمی ارائه می دهند و تأکید می کنند: لازم است منابع وارداتی وارداتی را کنترل کرده و ارز و مواد اولیه را هدفمندتر کنند. حذف تأیید خودکار موارد در سیستم انبار مجازی و انتشار نوار آزمایش قند خون از انحصار نیز اقدامات موثری برای بهبود دسترسی بیمار است.

وی افزود: در حوزه حمایت از تولید داخلی ، تعداد محدودی از آزمایشگاه های شریک و هزینه های بالای آزمایش مانع جدی برای رشد شرکت های مبتنی بر دانش است. پیشنهاد می شود وجوه مورد نیاز برای تأمین بودجه این هزینه ها به صورت وام یا کمک های مالی توسط دولت اختصاص یابد.

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی قازین ، معاون مدیر سازمان غذا و داروی ، عدم تخصیص ارز به مواد اولیه می تواند تولید داخلی را نسبت به واردات مشابه گرانتر کند و از رقابت خارج شود. بنابراین ، تخصیص ارز باید مبتنی بر کیفیت محصول و رضایت مصرف کننده باشد.

هاندی وفا همچنین در مورد قیمت گذاری مواد مخدر و تجهیزات گفت: “این روند باید متناسب با ساختار هزینه تولید کننده داخلی و شاخص های بیماری بومی در کشور باشد.” وی تأکید کرد که در زمینه تجهیزات مصرف کننده ، قیمت های مداوم بر اساس کد IRC برای حفظ سرمایه در گردش شرکت ها ضروری است.

وی با اشاره به ضرورت ارتقاء سیستم نظارت ، وی خواستار افزایش تخصص ، پشتیبانی مالی و کاهش بوروکراسی در ساختارهای نظارتی شد و افزود که آموزش مداوم برای متخصصان کیفیت بازرسی ها را تضمین می کند.

Hamedi Vafa استفاده از هوش مصنوعی در سیستم های نظارتی را گامی مؤثر در تجزیه و تحلیل سوابق شرکت ها توصیف کرد و بر نقش شرکت های مبتنی بر دانش در توسعه ابزارهای بازرسی هوشمند تأکید کرد.

وی همچنین پیشنهاد کرد که سیستم های اطلاعاتی دستگاه های مختلف یکپارچه شوند و داشبورد مدیریت مشترک برای تصمیم گیری دقیق تر و چابک تر طراحی شود. به گفته وی ، جلسات منظم با مدیران اقتصادی و بازدیدهای میدانی به شناسایی بهتر تنگناها کمک می کند.

Hamedi Vafa سه محور اصلی در مورد اصلاحات برنامه داروسازی را تشریح کرد: کاهش هزینه داروهای خاص با استفاده از اعتبار کارت ، حذف داروخانه ها از روند یارانه و منطق مدیریت پزشکی.

وی با توجه به نمایندگی وظایف سازمان غذا و دارو ، وی خواستار افزایش اختیارات کمیسیون ماده 6 و تمرکز بر از بین بردن شرکتهای ناکارآمد و نظارت مؤثر بر تولید کنندگان شد.

هاندی وفا همچنین در مبارزه با قاچاق مواد مخدر اظهار داشت: افزایش کیفیت تولید داخلی ، رقابت در داروهای ایرانی ، تهیه داروهای برند برای بیماران خاص و ادامه تحصیل برای پزشکان می تواند راه را برای مبارزه با قاچاق هموار کند.

سرانجام ، وی بر نوسازی ماشین آلات تولید مواد مخدر ، ارتقاء سطح بازرسی ها و تدوین استانداردهای سختگیرانه تر برای واردات مواد اولیه تأکید کرد و گفت که شناسایی تنگناها و آموزش های عملی برای بازرسان باعث بهبود کیفیت محصولات بهداشتی بدون فشار مضاعف بر تولید کننده داخلی می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا