زالی: نماز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی
به گفته خبرگزاری مهر ، Alireza زالیوی با اشاره به نتایج بسیاری از مطالعات پژوهشی در مراکز دانشگاهی و دانشگاهی ، گفت: طبق این مطالعات ، نماز مستقیماً با سلامت روانی افراد و در کاهش اضطراب ، از بین بردن استرس ، کاهش وسواس ، افزایش حواس ، ثبات شخصیت ، خوشبختی بدن و خوشبختی بدن ارتباط دارد. روح ، مقاومت در برابر مشکلات ، امنیت ذهنی را به عنوان یک چیز غیرقابل انکار به وجود می آورد.
او برای برقراری ارتباط بین نماز و تأمین نشاط معنوی و صلح روانی ، تقویت اراده ، جلوگیری از افسردگی ، ایجاد تعامل فردی ، افزایش تمرکز ، فراهم آوردن رفتارهای اجتماعی ، سفارش ، افزایش سطح تثبیت چرخشتأمین هوشمند سلامت روان ، چاه ذهنی و سلامت روان خاطرنشان کرد.
زالی وی با اشاره به تحقیقات با استفاده از فن آوری های تصویربرداری مدرن در مورد نمازگزاران ، گفت: با توجه به روش های جدید ، ثبت نام علائم حیاتی و تصویربرداری نشان داده است که افرادی که دعا می کنند و از ظرفیت مراقبه در هنگام دعا ، هنگام نماز در طول نماز استفاده می کنند. کاهش فشار خون بالا ، کاهش ضربان قلب ، افزایش هماهنگی عملکرد قلبی تنفسی ، افزایش سطح ملاتونین وت متابولیت بشر جادویی آن و سرتاج تبدیل شدن به سیستمی به نام وابسته به قشر مغز گلوتاموترام گلوتاماتریک قشر مغز در این افراد کاهش می یابد که سیستم ایمنی بدن آنها را تقویت می کند.
او سلولی شناسی وجود همگام سازی در این هماهنگ سازی فعالیت ها و تعامل بین دور ساعت می تواند حاصل شود ، با توجه به ماهیت ریتمیک دعا که روزانه پنج بار انجام می شود ، به خصوص رابطه آن با ریتم ها در سایه بحث علم معجزات روحی این فرایند شرایط مناسبی برای سازگاری با نمازگزاران فراهم می کند.
زالی با اشاره به مطالعات انجام شده با استفاده کاربردی هام حرف من در افرادی که آیین های مذهبی را انجام می دهند ، از جمله دعا یا مراقبه ، در بخش هایی از مغز مانند نشان می دهد هیپوکامپ، قشر یا قشر انسدادقسمت پایین لوب موقت ، سابق یا قدامی قند مجردقسمتهای مربوط به وابسته به امگدالبخش های قشر تیغ وابسته به این تغییرات را نشان می دهد.
وی این تغییرات را در ارتباط با بخش هایی از مغز که مستقیماً با آرامش عاطفی ، دلسوزی ، احساسات مثبت ، چاه روانشناختی ، انسجام معنوی و خوشبختی و نشاط مرتبط است ، ذکر کرد.
زالی با توجه به اینکه دعا در ادیان دیگر نیز به عنوان یک آیین معنوی در نظر گرفته می شود ، خاطرنشان شد که می توان از تحقیقات جهانی برای مباحث پزشکی و فیزیولوژیکی مربوط به دعا استفاده کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی ، با اشاره به اجرای یک پروژه بسیار مهم در دانشگاه هاروارد از نظر اهداف علوم اعصاب مطالعه دعا گفت: در این مطالعه ، عملکرد مغز با روش های تصویربرداری در حالت استراحت ، برگزاری آیین های مذهبی ، مراقبه و مراقبه مقایسه می شود.