سلامت خانواده

زائران Arbaeen مراقب قطره قند خون هستند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

حامد جعفری ، متخصص تغذیه و متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک ، گفت که زائران باید برای حفظ سطح قند خون از مواد غذایی استفاده کنند. در طول مسیر از مصرف میوه ، سبزیجات ، لوبیا ، آجیل و میوه های خشک بسیار توصیه می شود.

“مردم نباید منتظر بمانند که تشنه احساس تشنگی داشته باشد ؛ نوشیدن مایعات باید به طور مرتب و برنامه ریزی شده انجام شود. مایعات مانند چای و قهوه ، به دلیل کافئین زیاد ، می توانند آب بدن را دفع کنند و باید کمتر مورد استفاده قرار گیرند.

جعفری در مورد خوردن غذاهای خوردن گفت: غذاهای تغذیه ای در این راه می تواند برای برخی از افراد ، به ویژه کلیه ، قلب یا دیابتی خطرناک باشد. زائران باید از سلامتی مواد غذایی و ذخیره آن در جایی که مسمومیت غذایی ندارند ، اطمینان داشته باشند.

وی توصیه کرد که زائران باید از غذاهای غیر قابل نفوذ ، پر مصرف و مغذی مانند آجیل ، آجیل و نان استفاده کنند ، در حالی که از سبزیجات آب پر آب مانند خیار ، گوجه فرنگی و کاهو نیز لذت می برند. البته با توجه به امکان گرما در گرما ، آنها باید با دقت حمل و مصرف شوند.

عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی اراک تأکید کرد: افراد مبتلا به قند یا فشار خون بالا باید از مایعات شیرین ، تاریخ ، شکلات ، عسل یا آب نبات برای افزایش سریع قند استفاده کنند. نمک همچنین می تواند برای فشار سریع خون مفید باشد.

به گفته وی ، کودکان ، زنان باردار و سالمندان گروه های آسیب پذیر هستند که باید به طور مرتب مایعات مصرف کنند ، حتی اگر احساس تشنگی نکنند ، زیرا بدن آنها در درک کم آبی ضعیف تر است.

در پایان ، جعفری از زائران خواست تا با برنامه ریزی منظم برای مصرف آب و مواد غذایی قبل از احساس گرسنگی یا خستگی ، انرژی لازم را بدست آورند تا فشار ، شکر یا گرما را رها نکنند و از طریق سلامتی از مسیر معنوی زیارت عبور کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا