زائران arbaeen از غذای خشک و کنسرو استفاده می کنند

طبق سازمان غذا و داروی ، طبق سازمان غذا و داروی یوسف سادجیان امین اظهار داشت: “انتخاب مناسب و نگهداری از غذاها نقش مهمی در سلامت زائران بازی می کنند و غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و اهمیت این امر در شرایط آب و هوایی داغ مهمتر است.”
وی افزود: “استفاده از کولرهای یخ زده برای حفظ بسته بندی های تازه و مناسب غذای سرد با ظروف و ویژگی های ایمن ضروری است. ضد باکتریایی یا نانو می تواند احتمال فساد و آلودگی را کاهش دهد و بهداشت شخصی از جمله شستشوی دست با صابون و صابون قبل از تهیه و خوردن غذا ، یکی از مهمترین راهکارهای جلوگیری از بیماری های مرتبط با مواد غذایی است.
مشاور سازمان غذا و دارو گفت: “استفاده از ظروف یکبار مصرف ، جلوگیری از تماس مواد اولیه و پخت و پز و اطمینان از پاکیزگی توزیع و توزیع مواد غذایی در کربوهیدرها ، نکات اصلی دیگری برای حفظ سلامت زائران است.”
سادژیان امین وی ادامه داد: محصولات خشک و پایدار مانند غلات و آجیل گزینه های بهتری برای پیاده روی طولانی Arbaeen هستند و توصیه می شود که زائران باید از مصرف مواد غذایی قابل فساد و بدون بسته بندی ایمن خودداری کنند.