زائران اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده کنند

Isef Sadeghian گفت: “محصولات خشک و پایدار مانند غلات و آجیل گزینه های بهتری برای پیاده روی طولانی Arbaeen هستند و زائران باید از مصرف غذاهای قابل فساد و بدون بسته بندی ایمن خودداری کنند.”
وی افزود: “انتخاب و نگهداری مناسب غذاها نقش مهمی در سلامت زائران دارند و غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت به ویژه در آب و هوای گرم ذخیره شوند.”
سادژیان امین گفت: استفاده از کولرهای منجمد برای حفظ طراوت غذای سرد و بسته بندی مناسب با ظروف ایمن و ضد باکتریایی یا نانوذرات می تواند احتمال فساد و آلودگی را کاهش دهد.
وی همچنین تأکید کرد که بهداشت شخصی ، از جمله شستشوی دست با صابون و صابون قبل از تهیه و خوردن غذا ، یکی از مهمترین راهکارها برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با مواد غذایی است. علاوه بر این ، استفاده از ظروف یکبار مصرف ، جلوگیری از تماس مواد اولیه و مواد پخته شده و اطمینان از پاکیزگی در توزیع مواد غذایی و توزیع مواد غذایی از دیگر نکات مهم برای حفظ سلامت زائران است.