رژیم مدیترانه ای ؛ ترکیبی از سلامت و تعادل – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر انجمن انجمن بهداشت ، به خبرگزاری مهر گفت: “رژیم غذایی مدیترانه شامل میوه های زیادی ، سبزیجات ، لبنیات تخمیر شده و لبنیات ترش است. مربوط به آنها بسیار مهم هستند. مصرف گوشت قرمز در این رژیم بسیار محدود است و معمولاً یک بار در ماه کاهش می یابد ، در حالی که گوشت سفید مانند مرغ و ماهی توصیه می شود.
وی گفت: “یكی از مهمترین ویژگی های این رژیم ، استفاده از زیتون و روغن زیتون است كه حاوی چربی های مفیدی برای بدن است.” مطالعات بیشماری نشان داده است که پیروی از این رژیم نه تنها منجر به مصرف کافی مواد مغذی می شود بلکه خطر ابتلا به بیماری های مزمن را نیز کاهش می دهد.
اسماعیلزاده ادامه داد: با این حال ، یکی از چالش های رژیم مدیترانه ، کالری زیاد آن به دلیل روغن زیتون و روغن زیتون است. چربی های موجود در این رژیم از چگالی انرژی بالایی برخوردار هستند و در صورت مصرف بیش از حد می توانند منجر به افزایش وزن شوند. اگرچه چاقی در دریای مدیترانه کم نیست ، اما خطر ابتلا به بیماری قلبی به دلیل ترکیبات سالم کمتر گزارش شده است.
به گفته او ؛ به طور کلی ، این رژیم فواید زیادی دارد و تاکنون خطرات خاصی مشخص نشده است. توصیه می شود افراد شامل میوه ، سبزیجات ، لبنیات تخمیر شده و روغن زیتون در رژیم غذایی خود باشند و مصرف گوشت قرمز را برای لذت بردن از فواید سلامتی آن محدود کنند.