رژیم غذایی مناسب برای بیماران دیابتی – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از پزشکی اخبار شماافراد مبتلا به دیابت نوع 2 بیشتر در معرض خطر کلسترول بالا هستند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
در گذشته، رژیم غذایی پر کربوهیدرات و کم چرب برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهترین در نظر گرفته می شد.
در چند سال گذشته، برخی مطالعات نشان داده است هستند که پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که جایگزینی کربوهیدرات های غذایی خاص با پروتئین و چربی در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است به بهبود سطح کلسترول آنها کمک کند.
افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند.
مطالعات قبلی همچنین نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در معرض خطر ابتلا به کلسترول بالا هستند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
دیابت نوع 2 و کلسترول بالا اغلب با تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی قابل کنترل هستند.
یک مطالعه جدید نشان داد که 51 درصد از شرکت کنندگان در مطالعه از رژیم غذایی کم کربوهیدرات برای بهبود دیابت پیروی کردند نوع2 به دست آمد تحقیقات منتشر شده گزارش داد که پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات ممکن است عملکرد سلول را بهبود بخشد به من بگو در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود یابد ببخش و مدیریت بیماری را آسان تر می کند.
اکنون، یک مطالعه جدید نشان می دهد که جایگزینی برخی از کربوهیدرات های رژیم غذایی با پروتئین و چربی در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است به بهبود سطح کلسترول آنها کمک کند.
این تحقیق جدید شامل یافته های دو مطالعه مختلف است که در بیمارستان دانشگاه کپنهاگ در دانمارک انجام شده است.
برای هر دو مطالعه، تمام وعدههای غذایی در یک دوره شش هفتهای برای شرکتکنندگان در یک رژیم غذایی با پروتئین بالا و کم کربوهیدرات یا یک رژیم غذایی استاندارد دیابت ارائه شد.
• رژیم پروتئین کم کربوهیدرات: 30 درصد کالری از کربوهیدرات ها، 30 درصد از پروتئین و 40 درصد از چربی.
• رژیم غذایی معمول بیماران دیابتی: 50 درصد کالری از کربوهیدرات ها، 17 درصد از پروتئین و 33 درصد از چربی ها تامین می شود.
محققان دریافتند در حالی که وزن در هر دو گروه رژیم غذایی ثابت بود، افرادی که رژیم غذایی پر پروتئین و کم کربوهیدرات را دنبال می کردند، لیپوپروتئین های غنی از تری گلیسیرید کمتری داشتند. گلیسرول (TRL)، آپولیپوپروتئین B و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) در که آن را کاهش یافت
هنگامی که تجزیه و تحلیل شد، کاهش وزن به دنبال یک رژیم غذایی با پروتئین بالا و کم کربوهیدرات منجر به کاهش سطح TRL و LDL و افزایش HDL (کلسترول)، در مقایسه با کسانی که به همان میزان وزن خود را به دنبال یک رژیم غذایی معمولی دیابت از دست دادند، شد. دست دادند
محققان بیان می کنند که این اثر به این دلیل است که کاهش وزن در هر دو گروه رژیم غذایی به طور موثر سطح کلسترول را کاهش می دهد و لیپوپروتئین که احتمالاً به دلیل تأثیر تفاوت در درشت مغذی ها در رژیم غذایی است.