اخبار سلامت

رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت می کند

به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، یک مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند با تغییر تعادل باکتری های روده در تقویت عملکرد مغز مفید باشد.

به گزارش مدیکال اکسپرس، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه تولان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند الگوهای متفاوتی از باکتری های روده نسبت به افرادی که از یک رژیم غذایی معمولی غربی پیروی می کنند، دارند. این تغییرات باکتریایی با بهبود حافظه و عملکرد شناختی مرتبط است.

دکتر ربکا سولچ; نویسنده اصلی این مطالعه و استاد پژوهش عصب شناسی در مرکز تحقیقات بالینی علوم اعصاب دانشگاه تولان گفت: «ما می دانیم که آنچه می خوریم بر عملکرد مغز تأثیر می گذارد، اما این مطالعه چگونگی رخ دادن این تأثیر را بررسی می کند. آنها می توانند با تغییر میکروبیوم روده بر عملکرد شناختی تأثیر بگذارند.

این مطالعه نشان داد که موش‌هایی که به مدت 14 هفته از یک رژیم غذایی مدیترانه‌ای غنی از روغن زیتون، ماهی و فیبر تغذیه می‌کردند، در مقایسه با موش‌هایی که از رژیم غذایی غربی سرشار از چربی‌های اشباع شده تغذیه می‌کردند، چهار نوع باکتری مفید روده افزایش یافت و در پنج نوع دیگر کاهش یافت. . این تغییرات باکتریایی با بهبود عملکرد در تست‌های مارپیچی طراحی‌شده برای آزمایش حافظه و یادگیری مرتبط بود.

سطوح بالاتر باکتری مانند کاندید ساکاریموناس با عملکرد شناختی بهتر همراه بود، در حالی که افزایش سطح باکتری‌هایی مانند بیفیدوباکتریوم با کاهش عملکرد حافظه مرتبط بود.

گروه رژیم غذایی مدیترانه ای نیز انعطاف پذیری شناختی بهتری را نشان داد. به عبارت دیگر، آنها توانایی تطبیق با اطلاعات جدید و حافظه کاری بهتر را در مقایسه با گروه رژیم غذایی غربی داشتند. آنها همچنین سطوح پایین تری از کلسترول LDL “بد” را نشان دادند.

اجزای اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای عبارتند از:

  • روغن زیتون به عنوان منبع اصلی چربی
  • مقدار زیادی سبزیجات، میوه ها و غلات کامل
  • ماهی و پروتئین های بدون چربی
  • مصرف محدود گوشت قرمز و چربی های اشباع شده
  • مصرف زیاد فیبر از منابع مختلف گیاهی

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا