رژیم غذایی مدیترانه ای به کاهش خطر نارسایی قلبی کمک می کند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
سلامت جو به نقل از پزشکی اخبار، شیوع کلی نارسایی قلبی در سراسر جهان در حال افزایش است و در حال حاضر 1-3٪ از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد.
محققان اروپایی دریافتند هستند که به رژیم غذایی مدیترانه ای پایبند هستند E ممکن است به کاهش خطر نارسایی قلبی کمک کند، به ویژه برای زنان.
زنان ممکن است به دنبال رژیم مدیترانه ای در معرض خطر بیشتری برای نارسایی قلبی باشند E می تواند به کاهش آن کمک کند.
نارسایی قلبی که به آن نارسایی می گویند ازدحام سیستولیک همچنین به عنوان نارسایی قلبی شناخته می شود، زمانی رخ می دهد که عضله قلب ضعیف می شود و نمی تواند خون را آنطور که باید پمپاژ کند. نارسایی قلبی به معنای توقف ضربان قلب نیست، بلکه یک بیماری جدی و طولانی مدت است که نیاز به مراقبت پزشکی دارد.
تا به امروز، پیوند قلب تنها درمان شناخته شده برای نارسایی قلبی است. افراد ممکن است بتوانند با داروها، روشهای پزشکی یا اصلاح سبک زندگی این بیماری را مدیریت کنند.
برخی از محققان تخمین می زنند که 64 میلیون نفر در سراسر جهان نارسایی قلبی دارند.
به نظر می رسد بروز این بیماری به دلیل سن، استعداد ژنتیکی و عوامل سبک زندگی در حال افزایش است. عوامل خطر بیشتر شامل بیماری است ایسکمیک قلب، چاقی، فشار خون بالا، دیابت و سیگار کشیدن.
گزارش های قبلی نشان می دهد که موارد نارسایی قلبی در بین زنان بیشتر از مردان در حال افزایش است.
گروهی از دانشمندان اروپایی معتقدند که مداخلات با هدف پیشگیری از نارسایی قلبی ممکن است به کاهش بروز نارسایی قلبی کمک کند و در عین حال نرخ بقا و بستری شدن در بیمارستان را بهبود بخشد. ببخش. آنها 682 مطالعه را که شامل رژیم غذایی مدیترانه ای بود، بررسی کردند E با خطر کمتر نارسایی قلبی همراه بود.
محققان شواهدی پیدا کردند که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای E با کاهش قابل توجه خطر نارسایی قلبی همراه است. این تأثیر به ویژه در زنان مشهود بود.
رژیم غذایی مدیترانه ای E به الگوهای غذایی سنتی مردمی که در امتداد سواحل مدیترانه زندگی می کنند اشاره دارد. رژیم غذایی مدیترانه ای E حاوی مقادیر بالایی از غذاهای تازه به ویژه سبزیجات و میوه ها و همچنین ماهی است.
نویسندگان توضیحات احتمالی E برای اثر محافظتی رژیم مدیترانه ای E در برابر نارسایی قلبی ارائه شده است.
آنها به رژیم غذایی مدیترانه ای اعتقاد دارند E دارای اثرات ضد التهابی و ضد این یک اکسیدان است که می تواند باعث التهاب، استرس شود اکسیداتیوو اختلال عملکرد اندوتلیال کاهش دهد
رژیم غذایی مدیترانه ای E ممکن است لیپیدها (چربی ها) را کاهش دهد و از استرس محافظت کند اکسیداتیو همچنین ممکن است سطوح بیومارکرهای نارسایی قلبی را کاهش دهد.
به گفته محققان دانشگاه پالرمو در ایتالیا، “زنان ممکن است به دلیل تفاوت های هورمونی، اندازه های مختلف قلب و الگوهای مختلف بازسازی قلب، بیشتر مستعد ابتلا به نارسایی قلبی باشند.”
رژیم غذایی مدیترانه ای E ممکن است تأثیر قویتری بر زنان داشته باشد زیرا نیازهای تغذیهای خاص آنها را برطرف میکند و به طور بالقوه به مدیریت مقاومت به انسولین و التهاب کمک میکند، که میتواند به کند کردن پیشرفت نارسایی قلبی کمک کند.